Νέο ξεκίνημα με Αχαρναϊκό ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Με στόχο την πρώτη εκτός έδρας νίκη και τη δεύτερη στο πρωτάθλημα της Football League, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (19/10, 16.00) τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Ο Ολυμπιακός θέλει από το σημερινό παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό…

…να κάνει μια νέα αρχή, αφήνει πίσω τις εμφανίσεις των προηγούμενων αγώνων και θα κυνηγήσει με πάθος τους τρεις βαθμούς, που θα τον βοηθήσουν να ανακάμψει αγωνιστικά και βαθμολογικά.

papagalino-daluz-rigas
Ο Αχαρναϊκός είναι μια ομάδα που θέλει προσοχή και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από πλευράς Ολυμπιακού για να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Οι δυσκολίες της σημερινής αναμέτρησης γίνονται ακόμη μεγαλύτερες, αν σκεφτούμε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν με σημαντικές απουσίες και θα πρέπει ο Σούλης Παπαδόπουλος να βρει λύσεις εκ των έσω. Οι δύο έμπειροι φορ της ομάδας, Δημήτρης Διαμαντόπουλος και Έρικ Γουόρντεν είναι τραυματίες και δεν μπορούν να βοηθήσουν, με τον Γκανέζο επιθετικό να εκφράζονται φόβοι πως ο τραυματισμός του θα τον αφήσει για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός δράσης. Όσο για τον Διαμαντόπουλο, θα αρχίσει από αύριο να γυμνάζεται με μπάλα, έτσι ώστε σύντομα να επιστρέψει στην ομάδα.
Επίσης, το βολιώτικο συγκρότημα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ντιέγκο Λεόν, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία και θα είναι έτοιμος στα μέσα Νοεμβρίου, ενώ τραυματίας είναι και ο Σπύρος Γκουγκούδης.
Όσον αφορά την ενδεκάδα, υπάρχει σκέψη να χρησιμοποιηθεί ο Ντάσιος στη θέση του δεξιού μπακ, απόντος του Γκουγκούδη, μια θέση στην οποία έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αν συμβεί αυτό, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Αρβανίτης και Καραμανλής, με τη θέση του αριστερού μπακ να διεκδικούν οι Μπουτζίκος και Χιντζίδης. Ο πρώτος αντιμετώπισε προβλήματα στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, τη στιγμή βέβαια που δεν γύριζε πίσω να βοηθήσει στην άμυνα ο Μοράν. Τερματοφύλακας θα είναι ο Στρατηλάτης.
Στη μεσαία γραμμή σίγουρη θέση έχει ο Τσιάρας, ως αμυντικός χαφ, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε δίπλα του ως δεύτερο ανασταλτικό μέσο τον Νάστο. Ο Φερνάντες θα έχει πιο επιτελικό ρόλο στο παιχνίδι, με τους Μοράν και Νικολιά στις πτέρυγες και τον Ντεπέτρις στην κορυφή της επίθεσης, απόντος του Γουόρντεν. Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Δασκαλάκης, Αλαμάνης, Ζέρης, Καρράς, Κεσίδης, Νικολόπουλος, Πολύζος και Tσιλιγκίρης. Δύο από αυτούς θα αποκλειστούν από την 18αδα λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Χωρίς προβλήματα ο Αχαρναϊκός
Με την ψυχολογία στα ύψη μετά το μεγάλο διπλό στη Ριζούπολη, ο Αχαρναϊκός θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και να κατακτήσει το πρώτο του εντός έδρας τρίποντο.
Το έργο βέβαια για την ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου δεν θα είναι εύκολο, αλλά υπάρχει η πίστη πως με τη στήριξη του κόσμου μπορεί να τα καταφέρει.
Στα αγωνιστικά, ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει λόγο να προχωρήσει σε αλλαγές, αφού η τακτική και η φιλοσοφία κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης αποδείχθηκαν επιτυχημένες.
Το ευχάριστο για τον Γκόγκιτς είναι πως η προετοιμασία ολοκληρώθηκε δίχως κάποιο απρόοπτο και εκτός πλάνων έμειναν οι Εμέκα και Ιωαννίδης.
Αναλυτικά η αποστολή: Παγούδης, Μπαμπανιώτης, Ψύχος, Σωτηράκος, Μωυσιάδης, Χριστόπουλος, Μαρής, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Αθανασίου, Παπαδόπουλος, Καλογερόπουλος, Φιγκέιρα, Ομπράντοβιτς, Παπατόλιος, Ταμπάκης, Ματσούκας, Σιάννης, Παβίσεβιτς.

Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Σαββόγλου (Δυτ. Ατικής), Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)
4ος διαιτητής: Κοσκίδης (Αθηνών)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις