Αταλάντα-Βαλένθια: Δύο αουτσάιντερ για μια θέση στους «8»

Πρόκειται για το λιγότερο λαμπερό αλλά ίσως το πιο… ανοιχτό ζευγάρι του Champions League. Αταλάντα και Βαλένθια αναμετρώνται απόψε (22:00, COSMOTE Sport 2) στο «Μεάτσα» του Μιλάνου για τους «16» και ουδείς μπορεί αν βάλει το χέρι του στη φωτιά για το ποιος είναι το φαβορί.

Η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι διανύει ήδη μια εξαιρετική σεζόν, καθώς πέρα από την πρόκρισή της στους «16», μετά τη νίκη με 2-1 επί της Ρόμα το Σάββατο είναι τέταρτη και στο +6 από τους «τζιαλορόσι» στην Serie A. Ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Αντίθετα, ο Άλμπερτ Θελάδες δεν υπολογίζει για τις «νυχτερίδες» τους τραυματίες Κοκλέν, Πιτσίνο, Ροντρίγκο, Βαγέχο και Γκαράι, τον ασθενή Φλορέντσι και τον τιμωρημένο Γκαμπριέλ, ενώ αμφίβολοι είναι Γκαμέιρο, Τσερίσεφ και Σίλεσεν. Στο πρωτάθλημα Ισπανίας μένοντας για τρία σερί ματς χωρίς νίκη έχει μείνει έκτη με 38 βαθμούς και στο -2 από την τετράδα.

Πιθανές συνθέσεις:

Αταλάντα (Γκασπερίνι): Γκολίνι, Τολόι, Παλομίνο, Τζιμσίτι, Χάτεμπερ, Ντε Ρόον, Φρόιλερ, Γκόσενς, Γκόμεζ, Ίλιτσιτς, Σαπάτα.

Βαλένθια (Θελάδες): Ντομενέκ, Γκαγιά, Ντιακαμπί, Μανγκαλά, Βας, Παρέχο, Κοντογκμπιά, Φεράν Τόρες, Σολέρ, Γκουέδες, Μάξι Γκόμες.

Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ (Αγγλία).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις