Ευχάριστος “πονοκέφαλος” για τον Στάικο Βεργέτη

Με προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού συνεχίστηκε η προετοιμασία της Νίκης ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Νεάπολη. Ο Στάικος Βεργέτης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει γεμάτο το «οπλοστάσιο» του, καθώς στη διάθεσή του βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός του Καμπαγέρο που δεν ξεπέρασε το τράβηγμα που ένιωσε στην προπόνηση της Παρασκευής, πριν το ματς με τον Διαγόρα.

Ο Αρκάς προπονητής, ίσως για πρώτη φορά από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Νίκης, έχει πολλαπλές επιλογές για κάθε θέση και ειδικά στη μεσοεπιθετική γραμμή. Τσιμπούκας, Ιορδανίδης, Ντομίνγκεθ, Μπαλάφας, Μπιτσάκος, Γκαρσία, Κρουθ, Μπαταγίνι, Τσιώλης και Ροχάνο διεκδικούν μία από τις έξι θέσεις μπροστά από την αμυντική τετράδα της κυανόλευκης μηχανής. Ακόμη πιο δύσκολο κάνει το έργο του η απόδοση όσων ήρθαν από τον πάγκο στο ματς με τον Διαγόρα και εξελίχθηκαν σε πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Για πρώτη φορά, ίσως, από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Νίκης, ο Στάικος Βεργέτης έχει να αντιμετωπίσει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, επιλέγοντας τους «11» που θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο της Νεάπολης, το Σάββατο, στις 3:00μ.μ.. Το σίγουρο είναι πως ο Αρκάς τεχνικός έχει αποδείξει πως μπορεί και επιλέγει την καλύτερη δυνατή λύση ακόμη κι όταν φαίνεται πως εμπεριέχει αρκετό ρίσκο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις