Εσωτερικό τουρνουά για τους μικρούς πολίστες της Νίκης

Με την λογική ότι μέσα από τους αγώνες μαθαίνουν κ εξερευνούν καλύτερα τα παιδιά το άθλημα και μέσω του συνδυασμού προπόνησης-παιχνιδιού, διοργανώθηκε το Σάββατο 17/10 στο κολυμβητήριο Βασίλης Πολύμερος από το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου η πρώτη φάση του εσωτερικού τουρνουά της κατηγορίας προ-μινι (γεν 2005 κ μικρότερα).

Οι μικροί πολίστες της ομάδας χωρίστηκαν σε 4 ομάδες κ αγωνίστηκαν όλοι με όλους σε παιχνίδια διάρκειας μεικτού χρόνου δύο εξαλέπτων.

Κύριο χαρακτηριστικό ήταν φυσικά το πάθος κ η μαχητικότητα, ενώ βεβαίως δεν έλειψαν οι πανηγυρισμοί των νικητών κ η απογοήτευση των ηττημένων, καθώς τα περισσότερα από τα παιχνίδια ήταν αμφίρροπα κ κρίθηκαν στο γκολ.

Για να ξεχωρίζουν φυσικά οι ομάδες πήραν οι καθεμία από ένα όνομα, κ έτσι αγωνίστηκαν οι Καρχαρίες, οι Όρκες, τα Καλαμάρια κ τα Δελφίνια.

Το τουρνουά ξεκίνησε με την νίκη των Δελφινιών απέναντι στους Καρχαρίες με 5-3 ενώ στην συνεχεία μεγάλη μάχη ανάμεσα στα Καλαμάρια κ στις Όρκες με τελικό αποτέλεσμα 2-2. Στην επομένη αγωνιστικά τα Δελφίνια με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρώτη τους νίκη κέρδισαν εύκολα τις Όρκες με 7-0,επιτυγχάνοντας την νίκη της ημέρας, ενώ στην συνέχεια είχαμε την δεύτερη ισοπαλία, με τους Καρχαρίες και τα Καλαμάρια να έρχονται ισόπαλοι με 4-4 μετά από μεγάλη μάχη, καθώς τα Καλαμάρια κατάφεραν με σερί 3-0 να ισοφαρίσουν το 1-4 που έχαναν στο ημίχρονο. Στους τελευταίους 2 αγώνες τα Καλαμάρια υποχρέωσαν τα Δελφίνια στην πρώτη τους ήττα με 5-4 μετά από μεγάλη μάχη όπως δείχνει το τελικό σκορ, ενώ ίδιο ήταν κ το τελικό σκορ της αναμέτρησης των Καρχαριών με τις Όρκες με νικητές τους πρώτους.

Συνοπτικά :

ΔΕΛΦΙΝΙΑ-ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ 5-3
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΟΡΚΕΣ 2-2
ΔΕΛΦΙΝΙΑ- ΟΡΚΕΣ 7-0
ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 4-4
ΔΕΛΦΙΝΙΑ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 4-5
ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ-ΟΡΚΕΣ 5-4

Κ η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής :

ΔΕΛΦΙΝΙΑ 6 (16-8)
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 5 (11-10)
ΔΕΛΦΙΝΙΑ 4 (12-13)
ΟΡΚΕΣ 1 (6-14)

Μετά το τέλος των αγώνων οι ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την δεύτερη φάση του εσωτερικού τουρνουά το μεθεπόμενο Σάββατο, καθώς το ερχόμενο θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν την ομάδα της Ν.Ε. Λάρισας την οποία θα φιλοξενήσουν για φιλικό αγώνα. Χαρακτηριστικό είναι ότι μετά το τέλος της πρώτης φάσης τίποτα δεν έχει κριθεί κ όλες οι ομάδες μέσα από την προπόνηση μπορούν να διεκδικήσουν την πρώτη θέση!

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εγγραφές στο τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου συνεχίζονται .Κοριτσάκια και αγοράκια που γεννήθηκαν από το 2004 και μετά τους καλούμε να γνωρίσουν το άθλημα της υδατοσφαίρισης από κοντά και να γίνουν και αυτά μέλη μιας μεγάλης παρέας που σκοπό έχει την άθληση και την διαπαιδαγώγηση τvν μικρών παιδιών

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις