Στοίχημα: Ανταγωνιστική η Μπρεστ, αντιδρά η Όσναμπρικ

Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό (21/02) κουπόνι με αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τη Euroleague και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην interwetten. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ανταγωνιστική η Μπρεστ

Στις 20:00, στην Allianz Riviera, η Νις υποδέχεται την Μπρεστ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής στη Ligue 1.

Η Νις βρίσκεται στην 9η θέση με συγκομιδή 36 πόντων (10-6-9) και τέρματα 36-34, στο -5 από την πρώτη 3αδα. Το περασμένο Σάββατο πέρασε νικηφόρα (0-2) από την έδρα της αδύναμης και ουραγού Τουλούζ. Ο Μελού έκανε το 0-1 στο 12ο λεπτό και από το 27’ οι Νικαιώτες έπαιζαν με παίκτη περισσότερο, ενώ στο 77’ η Τουλούζ έμεινε με 9! Ο Ερέλ έγραψε το τελικό 0-2 στις καθυστερήσεις. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα με 1-3 από τη Νιμ.

Η Μπρεστ κατατάσσεται 13η με 33 πόντους (8-9-8), στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Την περασμένη Κυριακή επικράτησε εντός έδρας της Σεντ Ετιέν, πολύ πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-2. Προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο και στην επανάληψη χαλάρωσε δεχόμενη τη μείωση του σκορ. Σε καλή κατάσταση η ομάδα του Νταλ’Όλιο, έχει δεχθεί μόλις μία ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ασταθής ομάδα η Νις, ανεβασμένη η Μπρεστ, δεν δικαιολογείται να προσφέρεται τόσο μεγάλο αουτσάιντερ. Υπάρχει αξία στο Χ2, σε απόδοση 1.95.

Αντιδρά η Όσναμπρικ

Στις 19:30, η Όσναμπρικ φιλοξενεί την Άουε, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής στη Β’ Γερμανίας.

Η Όσναμπρικ βρίσκεται στην 10η θέση με 28 πόντους (7-7-8) και τέρματα 29-26, στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Ντεφορμέ μετά την χειμερινή διακοπή στη Γερμανία, επέστρεψε με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Προέρχεται από δύο σερί εντός έδρας ήττες, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι απέσπασε την ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Καρλσρούης. “Ψυχωμένος” βαθμός για την Όσναμπρικ, παρόλο που αγωνίστηκε για πάνω από μία ώρα με παίκτη λιγότερο κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Άλβαρες στις καθυστερήσεις του αγώνα και πήρε ψυχολογία για τη συνέχεια.

Η Άουε είναι σε ακόμη χειρότερη κατάσταση στο ξεκίνημα του 2020. Μετρά τρεις ήττες και μία ισοπαλία στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και έχει πέσει στην 8η θέση με 30 πόντους (8-6-8) και τέρματα 30-32. Έχασε εύκολα στη Στουτγκάρδη με 3-0 και την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας από την Χολστάιν (1-2). Ιδιαιτέρως αδύναμη μακριά από το γήπεδό της, μετρά μόλις μία νίκη σε 11 εξόδους!

Αμφότερες οι ομάδες δεν πατάνε καλά στο ξεκίνημα του 2020, η Άουε είναι πολύ αδύναμη εκτός έδρας και περιμένουμε την ΄Οσναμπρικ να αντιδράσει. Επιλογή ο άσος σε απόδοση 2.12.

Με τη δύναμη του ΟΑΚΑ

Στις 21:30, στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα για την 25η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την άνετη εντός έδρας νίκη επί της Ζενίτ με 96-81, ενώ το Σάββατο πέρασε στο ρελαντί και από το Αλεξάνδρειο με 81-88 επί του Άρη. Στην Ευρωλίγκα βρίσκεται στην 6η θέση με ρεκόρ 14-10, άνετος σχετικά με την παρουσία του στην 8αδα, αναζητά υπερβάσεις για να προλάβει την 4αδα. 10-3 το εντός έδρας ρεκόρ του στο θεσμό.

Η Μπαρτσελόνα είδε το νικηφόρο σερί 9 αγώνων που έτρεχε να σταματά στο Κύπελλο Ισπανίας από τη Βαλένθια (78-82). Μετρά πέντε διαδοχικές νίκες στην Euroleague και με ρεκόρ 18-6 βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. 8-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της.

Το ΟΑΚΑ αναμένεται κατάμεστο και θα παίξει το ρόλο του απόψε, ο Παναθηναϊκός θα παίξει τα ρέστα του για να προλάβει την 4αδα και θα τον επιλέξουμε στον άσο, σε απόδοση 2.20.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις