“Να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του”

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το αυριανό ντέρμπι με τη Νίκη, με την διοίκηση της ΠΑΕ να καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» και να ενισχύσουν την ομάδα στη προσπάθεια που θα καταβάλει για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:
«Αύριο Σάββατο 22 Φεβρουαρίου (15:00 – Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης) η ομάδα μας δίνει έναν πολύ κρίσιμο αγώνα απέναντι στη Νίκη Βόλου. Θέλουμε όλο τον φίλαθλο κόσμο στο πλευρό μας. Όλοι μαζί να εμψυχώσουμε τους παίκτες, να φωνάξουμε για τη νίκη, να γίνουμε ο 12ος και πιο σημαντικός παίκτης και να πανηγυρίσουμε στο τέλος τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Αύριο πρέπει όλοι να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός Βόλου και ο κόσμος του.
Αύριο «κοκκινίζουμε» τη Νεάπολη. Γιατί αύριο η μέρα ανήκει στον Ολυμπιακό Βόλου, στον Βασιλιά της Πόλης!

Αμφίβολος ο Μητρόπουλος
Σε ότι αφορά στα αγωνιστικά, με πρωινή προπόνηση, παρουσία φιλάθλων, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ερυθρολεύκων ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Νίκη Βόλου.
Ο Λεωνίδας Βόκολος έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες εκτός του Ξενοδόχοφ, ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι τραυματίστηκε στον αγώνα με την Καλαμάτα ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Παύλου Μητρόπουλου καθώς τις τελευταίες ημέρες υποφέρει από ίωση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις