Ανεβαίνει η Κ19 του Βόλου, 1-1 με Αστέρα Τρίπολης

Μεγάλη εμφάνιση από τους “μικρούς” του Βόλου που έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος βρίσκεται στην 5η θέση με 30 βαθμούς. Οι Αρκάδες στάθηκαν τυχεροί και ισοφάρισαν στο 88’ με κεφαλιά του Κορδάρη μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζίμα. 

Οι γηπεδούχοι, με τους Μιλήγκα και Κουκουβίνο στον πάγκο, αφού ο Ξηροφώτος εδώ και δέκα μέρες έχει αναλάβει βοηθός του Γκαγιένγκο στην πρώτη ομάδα, ήταν για άλλη μια αγωνιστική, εντυπωσιακοί. Συνέχισαν την ανοδική τους πορεία, προέρχονταν από δυο σερί νίκες επί της Λαμίας(2-0) και του Παναιτωλικού(1-3) και προσπάθησαν για την τρίτη συνεχόμενη που θα τους ανέβαζε και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι παίκτες του Βόλου μπήκαν δυνατά στον αγώνα, έχασαν ευκαιρίες και προηγήθηκαν στο 18’ μετά από εξαιρετική προσπάθεια και τελείωμα του Σεμπάστιαν Μόλλα. Οι Βολιώτες συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, σ’ έναν δύσκολο και βαρύ αγωνιστικό χώρο καθώς πριν τον αγώνα η βροχή ήταν συνεχής. Το τελικό 1-1  άφησε μια πικρία στους γηπεδούχους που άγγιξαν την 3η συνεχόμενη τους νίκη αλλά σίγουρα με την εμφάνιση τους αντάμειψαν τους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΕΑΚ παρά το τσουχτερό κρύο.

Οι νεαροί του Βόλου δείχνουν χαρακτήρα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, αποτελώντας μια καλοδουλεμένη και καλογυμνασμένη ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Με την ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα και τον έναν βαθμό ανέβηκαν στην 11η θέση, με 19 βαθμούς(5 νίκες – 4 ισοπαλίες). 

Βόλος: Κραβαρίτης, Μπόλης, Δεληγιαννίδης, Χαλκίδης, Ρακής, Λογαράς, Μόλλα, Κανελλάκης, Μπάλλας(75’ Μυλωνάς), Κορέλας (67’ Θεοδωρίδης), Οικονομίκος (60’ Πανταζέλος).  

Αστέρας Τρίπολης: Χριστοδουλής, Γουσέτης (75′ Ντίνε), Παπαδόπουλος, Ζορμπάς, Χριστόπουλος, Τανουσάι, Μιχόπουλος, Κάρδαρης, Θεοδωρίδης, Κανελλόπουλος, Τζίμας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις