Βεργέτης: Πάθος και θέληση από τους ποδοσφαιριστές

Στο μεγάλο πάθος και στη θέληση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές για να αγωνιστούν στο ντέρμπι στάθηκε στις δηλώσεις του ο Στάικος Βεργέτης. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου τόνισε, επίσης, πως μετά από 3,5 μήνες στην πόλη έχει αντιληφθεί ακόμα καλύτερα την κατάσταση που επικρατεί σε αυτά τα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βεργέτη στην επίσημη ιστοσελίδα της Νίκης Βόλου:

“Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας για το ντέρμπι της πόλης. Διακρίνω, από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, μεγάλο πάθος και θέληση να παίξουν σ’ αυτό το ματς και να βοηθήσουν την ομάδα να επιτύχει ένα θετικό αποτέλεσμα. Δόξα Τω Θεώ, η “φαρέτρα” μας είναι πιο γεμάτη από άλλες φορές, με όπλα χρήσιμα και με παίκτες που θα κληθούν να είναι στο αρχικό σχήμα και με αυτούς που θα καθίσουν στον πάγκο. Ευελπιστούμε, αν υλοποιηθεί το πλάνο αγώνα που έχουμε φτιάξει σε έναν υψηλό βαθμό, να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ντέρμπι που έζησα, στον πρώτο γύρο, περνούσα τις πρώτες μου μέρες στην πόλη. Τώρα, έχοντας ζήσει εδώ 3,5 μήνες, έχω αντιληφθεί ακόμα καλύτερα την κατάσταση. Εγώ, όμως, έχω το εξής σκεπτικό: Δεν πρέπει επ’ ουδενί να βγει από τα βασικά μου καθήκοντα, όσον αφορά τη διαχείριση του αγώνα, ο προσανατολισμός μου, η νηφαλιότητα, η διαύγεια που πρέπει να με διακρίνει. Δεν πρέπει να παρεκκλίνουμε από αυτό, επειδή είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερο, ένα ντέρμπι. Πρέπει να είμαι το ίδιο προσηλωμένος και συγκεντρωμένος, ώστε να έχω τη φώτιση να κρίνω και να αποφασίσω σωστά την ώρα του αγώνα”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις