Σε πλήρη αγωνιστική δράση τα τμήματα της Αργούς

Με τον αγώνα των νεανίδων της ΑΡΓΟΥΣ το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 17.00 στη Λάρισα, με αντίπαλο τον ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ, αρχίζει η αγωνιστική δράση της ΑΡΓΟΥΣ το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Ακολουθεί επίσης Σάββατο το εντός έδρας παιχνίδι για το εφηβικό πρωτάθλημα στις 7 η ώρα το απόγευμα στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, με αντίπαλο την ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ…

…Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου η ομάδα των ανδρών αγωνίζεται στην Καρδίτσα με αντίπαλο τον ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (19.00), για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΑΡΓΩ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Όπως και πολλές άλλες φορές στο παρελθόν , η ΑΡΓΩ ακολουθώντας μια τακτική που έχει σαν σκοπό, οι μικροί αθλητές και αθλήτριες να παρακολουθούν ζωντανά κι από κοντά τα ιδάλματά τους , ώστε να αποτελούν γι αυτούς και γι αυτές, παραδείγματα των στόχων για τους οποίους εκπαιδεύονται, είναι ο μόνος σύλλογος που χθες έδωσε οργανωμένα το παρόν στη Λάρισα, στον αγώνα πρωταθλήματος Α1 κατηγορίας γυναικών, μεταξύ των ομάδων ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΥ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
Ο ΑΣ ΑΡΓΩ ναύλωσε δύο λεωφορεία, ένα για την ομάδα νεανίδων και ένα για τις ακαδημίες, τα οποία γέμισαν αθλήτριες που παρακολούθησαν όλες μαζί τον αγώνα, αποκομίζοντας εικόνες του αθλήματος που αγαπούν, αλλά σε διαφορετικό και ανώτερο επίπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις