Βόκολος: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Ειδική αναφορά στα λυπηρά γεγονότα που έλαβαν χώρα στις κερκίδες του γηπέδου έκανε ο Λεωνίδας Βόκολος στις δηλώσεις του μετά το ματς με τη Νίκη Βόλου. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε πως όλοι πρέπει να συμβάλουν ώστε αυτές οι άσχημες εικόνες να εκλείψουν. Για το αγωνιστικό κομμάτι ο κ. Βόκολος δήλωσε πως ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι και το τελικό σκορ ήταν δίκαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βόκολου:

«Λυπηρό παιδιά της ίδιας γειτονιάς να χτυπιούνται για μία ομάδα»

«Είμαι και εγώ υποχρεωμένος να το κάνω γιατί το αισθάνομαι. Είναι πολύ άσχημο και πολύ λυπηρό παιδιά της ίδιας γειτονιάς, νέα παιδιά να χτυπιούνται για μία ομάδα. Το γεγονός αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Τον καθένα από τη δική του πλευρά και από το μερίδιο που έχει και μπορεί να επηρεάσει, προκειμένου αυτή η κατάσταση να σταματήσει. Είναι ωραίο να υπάρχει η ευγενής αντιπαλότητα μεταξύ δύο ομάδων αλλά όταν ξεφεύγει από τα όρια νομίζω πως είναι λυπηρό και πάρα πολύ άσχημο».

«Δίκαιο το αποτέλεσμα»

«Όσον αφορά το παιχνίδι, ήταν ένα ντέρμπι με όλα τα στοιχεία που έχει ένα τέτοιο παιχνίδι, με πάθος, δύναμη και κόκκινες κάρτες. Σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο. Πιστεύω ότι κι εμείς είχαμε αρκετές ατυχίες, γιατί μπήκαμε σε μία διαδικασία να κάνουμε αναγκαστικές αλλαγές. Υπήρχαν κάποια διαστήματα όπου η Νίκη μπόρεσε να διαχειριστεί το παιχνίδι από πλευράς κατοχής, χωρίς όμως να κάνει κάτι το ιδιαίτερο.

Όσον αφορά τις φάσεις για γκολ, ατυχήσαμε να βρεθούμε πίσω στο σκορ χωρίς κανένα λόγο, αυτό όμως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και είναι απόλυτα φυσιολογικό να γίνονται. Ευτυχήσαμε ωστόσο στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού να ισοφαρίσουμε. Νομίζω όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Από την πλευρά μας συνεχίζουμε, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι κι εύχομαι στον Στάικο Βεργέτη και στη Νίκη Βόλου καλή συνέχεια»

Αν το γρήγορο γκολ έβγαλε την ομάδα εκτός ρυθμού και άλλαξε τα πλάνα: «Σίγουρα όταν στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού δέχεσαι ένα γκολ χωρίς λόγο, είναι ένας παράγοντας όχι καλός για μία ομάδα. Δημιουργεί νευρικότητα στους ποδοσφαιριστές και δεν έχουν ηρεμία στη σκέψη. Αναγκαστικά μπαίνουμε σε μία άλλη διαδικασία. Νομίζω όμως ότι οι ποδοσφαιριστές μου όσο περνούσε η ώρα το πίστευαν περισσότερο, έδειξαν πάθος και κατάφεραν στο τέλος να ισοφαρίσουν».

 Για το αν είδε στοιχεία από αυτά που ζητά από τους παίκτες του: « Είδα το πάθος, είδα την πειθαρχία την αγωνιστική, είδα και τη διάθεση. Σαφώς έγιναν και κάποια λάθη τα οποία είναι εσωτερικά της ομάδας,  τα οποία θα πρέπει και να τα διορθώσουν»

Για τις αγωνιστικές μεταπτώσεις που έχει η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι: «Είναι ένα γεγονός που πραγματικά με απασχολεί και μένα. Η μετάλλαξή μας από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι μεγάλη. Δεν έχουμε διάρκεια. Είναι πράγματα για τα οποία καλούμαστε να βρούμε λύσεις και να παλέψουμε έτσι ώστε να το σταματήσουμε αυτό. Τουλάχιστον στα πέντε επόμενα παιχνίδια ξεκινώντας από το παιχνίδι της Κυριακής, το δύσκολο με τον Ιωνικό στη Νίκαια, να παρουσιαστούμε τουλάχιστον όσο μπορούμε καλύτερα»

Για τα στοιχεία της νίκης που  δυσκόλεψαν τον Ολυμπιακό περισσότερο: «Η Νίκη έχει μία πλειάδα ποδοσφαιριστών από τη μέση και μπροστά που μπορούν να εκμεταλλευτούν τους μικρούς χώρους. Διαθέτουν ποιότητα και αν βρουν κενούς χώρους μπορούν να σου δημιουργήσουν από το πουθενά πρόβλημα. Εμείς κληθήκαμε να διαχειριστούμε αυτό το θέμα και νομίζω ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα καταφέραμε να κλείσουμε τους χώρους και να μην αφήσουμε τη Νίκη να μας δημιουργήσει προβλήματα»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις