Σ. Παπαδόπουλος: Χάσαμε τη συνοχή μας στα τελευταία λεπτά

Ως κρύο γκολ χαρακτήρισε, ο Σούλης Παπαοδόπουλος, την ισοφάριση που πέτυχε ο Αχαρναϊκός στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, το οποίο στέρησε το τρίποντο από τους Βολιώτες. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έδωσε ωστόσο συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια και τόνισε πως η ομάδα κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι με τη Λαμία. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου:

papagalino-daluz-rigas

«Έχω λίγες μέρες στην ομάδα, ωστόσο όπως είχα πει, θα έπρεπε να ήμασταν έτοιμοι γι αυτό το παιχνίδι. Μέχρι το 85΄ ήμασταν αρκετά καλά στημένοι μέσα στο γήπεδο και ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, όπως ήταν ο Αχαρναϊκός, που προέρχονταν από ένα μεγάλο διπλό επί του Απόλλωνα.

Προσπάθησαν να μας δυσκολέψουν, αλλά οι ποδοσφαιριστές μου έπαιρναν τα ριμπάουντ και προσπαθούσαμε να βγούμε με ταχύτητα στην επίθεση και με αυτό τον τρόπο πετύχαμε το γκολ. Μάλιστα, αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό σε ορισμένες φάσεις, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και δεύτερο τέρμα. Ο αντίπαλος ήταν πάρα πολύ πιεστικός, πολύ δυνατός και πήγε το παιχνίδι πολλές φορές σε μονομαχίες, αλλά σε καθαρά αθλητικά πλαίσια. Δεχθήκαμε ένα πολύ κρύο γκολ από ένα χτύπημα φάουλ και στο τέλος θα μπορούσαμε να χάσουμε και το παιχνίδι. Κι αυτό, γιατί χάσαμε λίγο τη συνοχή μας. Το παράπονο μου είναι για τα τελευταία 4-5 λεπτά και για τις καθυστερήσεις. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές γιατί έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι για τους δύο βαθμούς που χάσαμε. Συνεχίζουμε,. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι το Σάββατο. Δεν θέλω να στέκομαι στις απουσίες, αλλά μας έλειψαν σημαντικοί παίκτες, ειδικά στην επίθεση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Αλαμάνη, ο οποίος σήμερα έπαιξε για πρώτη φορά και έδωσε πολλές μάχες. Συγχαρητήρια και στον αντίπαλο γιατί έκανε μεγάλη προσπάθεια. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι και πρέπει με τη Λαμία να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις