Με πάθος για τη νίκη ο Γ.Σ. Αλμυρού στο ντέρμπι με Θησέα (pregame)

Το μαγνησιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Γ.Σ. Αλμυρού και στον Θησέα που διεξάγεται σήμερα στις 15.00 στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» στον Αλμυρό ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ο Γ.Σ. Αλμυρού έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά και μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο από τη στιγμή που ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή του.
Δύο απουσίες έχουν οι Αλμυριώτες, αφού οι Δερμιτζάκης και Ζαφειρίδης θα εκτίσουν την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής τους. Όμως ίσως ντεμπουτάρει ο Χαλάτσης μια και εκδόθηκε το δελτίο του.
Στη διάθεση του τεχνικού Αλέξανδρου Κούρτογλου είναι οι: Λέτσο, Κοντογεωργάκης, Χαρχαλάκης, Λάμπος, Αγγελής, Κυριάκος, Παπακώστας, Στογιαννίδης, Καραγεωργόπουλος, Ντόντας, Καναβός, Χαλάτσης, Αγιασιώτης, Τζαφλέρης, Αϊδής, Αράπης, Βαγενάς, Ηλιόπουλος, Γαρυφαλλόπουλος, Βουρδάκης, Δήμος, Νικογιάννης.
Διαιτητικό τρίο από την ΕΠΣ Θεσσαλίας όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ για το παιχνίδι στο «Αθανάσιος Ραγάζος». Θα «σφυρίξει» ο Θανάσης Νικόπουλος, έχοντας βοηθούς τους Δημήτρη Σακκά και Σταμάτη Σφυρή. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις