“Μάχη” επιβίωσης για Διαγόρα με Αταλάντη (pregame)

«Μάχη» για την παραμονή δίνει ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, ο οποίος σήμερα στις 15.00 υποδέχεται την Αταλάντη. Ο Διαγόρας απέχει επτά βαθμούς από την 8η θέση που οδηγεί στην παραμονή και την οποία κατέχει αυτή τη στιγμή ο σημερινός του αντίπαλος.
Τα προβλήματα, ωστόσο, δεν λείπουν από τον Διαγόρα για ένα ακόμη παιχνίδι. Ο Κυριάκος είναι τιμωρημένος, διότι αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με την Ποταμιά. Επίσης, ο Στέλιος Αρσένος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σπαθή, Γιαουπλάρι, Καραμανλή, Καλύβα, Ντάφο, αλλά και στους Βουραζέρη και Κ. Καραπλιάγγο, που έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις. Το μόνο ευχάριστο έχει να κάνει με την επιστροφή του Λάιου από τιμωρία.
Ο Διαγόρας δεν συμπληρώνει 18άδα, αφού στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι 17 ποδοσφαιριστές, που είναι οι: Πρίφτης, Κουτσιρίμπας, Καραμπούζης, Πρασσάς, Λάιος, Δίντσης, Σπ. Καραπλιάγκος, Αλεξίου, Ζενούνης, Σιγαλάκος, Καλλιακούδας, Μπλέντι, Κουβελάς, Αλαμάνης, Τανός, Ζιάκας, Αναστασίου.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Μελτζανίδης και βοηθοί οι Θανάσης Παπαδάκης και Αποστόλης Μπογιατζόγλου. Και οι τρεις ανήκουν στην ΕΠΣ Ημαθίας, ενώ ο παρατηρητής τους Γιάννης Κρίκκης είναι της ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις