Έχει κίνητρο ο Βόλος στο σημερινό παιχνίδι με ΑΕΛ (pregame)

Το τελευταίο παιχνίδι έδρας για την κανονική περίοδο της Σούπερ Λιγκ δίνει σήμερα στις 17.15 (Novasports 2) ο Βόλος με αντίπαλο την ΑΕΛ. Είναι το δεύτερο σερί ματς των «κυανέρυθρων» στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθώς θυμίζουμε, πως την περασμένη Κυριακή είχαν ηττηθεί με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης.
Το συγκρότημα του Αλμπέρτο Γκαγιέγκο θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες (τελευταία νίκη ήταν αυτή με τη Λαμία 1η Φεβρουαρίου), απέναντι σε μια ομάδα έμπειρη, που θα έρθει στο Βόλο για να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα.
Βόλος και ΑΕΛ έχουν από 26 βαθμούς, με τους «κυανέρυθρους» να έχουν συγκεντρώσει 11 βαθμούς στο δεύτερο γύρο, ενώ από την πλευρά τους οι «βυσσινί» έχουν αποσπάσει μόλις επτά, καθώς έχουν μόνο μία νίκη με τον Πανιώνιο στη Λάρισα (και τέσσερις ισοπαλίες).
Ο Βόλος έχει κίνητρο στο σημερινό παιχνίδι, καθώς με νίκη ξεπερνά την ΑΕΛ στη βαθμολογία και κατά πάσα πιθανότητα τουλάχιστον μία ακόμη ομάδα στη βαθμολογία. Αν συμβεί αυτό, οι «κυανέρυθροι» θα τερματίσουν στην πρώτη 10αδα στην κανονική περίοδο. Αυτό σημαίνει, πως θα δώσουν τέσσερα παιχνίδια στην έδρα τους και τρία εκτός έδρας. Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή ο Βόλος τερματίσει από την 11η θέση και κάτω, θα δώσει τρία παιχνίδια στο Πανθεσσαλικό και τέσσερα μακριά από το Βόλο.
Ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο δούλεψε όλη την εβδομάδα με τους παίκτες του για το σημερινό παιχνίδι, έχει καταστρώσει τα πλάνα του και θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Ραφαέλ Ζοάο. Ο Αργεντινός μέσος εξέτισε την ποινή του και αναμένεται να αγωνιστεί ως βασικός. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Βασίλης Μάντζης, που εκτίει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής του.
Όσον αφορά τη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα, ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές, σε σχέση με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με τον Αστέρα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γκαραβέλης, ενώ την τριάδα της άμυνας θα αποτελέσουν οι Κανταμούρο, Δημόπουλος και Τσίκα. Ο Φεράρι θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο, ως φουλ μπακ, ενώ από τη δεξιά πλευρά αντίστοιχο ρόλο θα έχει ο Ντεντάκης. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Τσοκάνης, Ζοάο και Μουνίθ, με τον τελευταίο να έχει πιο οργανωτικό ρόλο. Στην επίθεση θα παίξουν οι Γκουατσορένα και ένας εκ των Γέντρισεκ, Τόρες. Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Μελίσσας, Μαξ, Κάσες, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσαούσης και Μήτογλου.

Διαιτητής ο Διαμαντόπουλος
Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Ένωση Αρκαδίας ορίστηκε να διευθύνει τον σημερινό αγώνα. Οι Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας) και Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς) θα είναι οι δύο βοηθοί της αναμέτρησης, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Στο VAR θα είναι ο Γιώργος Κομίνης από την Ένωση Θεσπρωτία και AVAR ο Κώστας Καλαμπόκης από την Αιτωλοακαρνανία. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Τοπούζης από την ΕΠΣ Τρικάλων. Για πρώτη φορά ο Διαμαντόπουλος θα διευθύνει παιχνίδι του Βόλου.
.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις