Κομβικό παιχνίδι στα Γιάννενα δίνει η Νίκη

Έναν αγώνα που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση άνοδο δίνει σήμερα η Νίκη. Στις 5 το απόγευμα αντιμετωπίζει τον ΣΚ Ιωάννινα εκτός έδρας και θα προσπαθήσει να πάρει το ροζ φύλλο, το οποίο ταυτόχρονα θα τη φέρει «αγκαλιά» με την άνοδο.
Ο Γιώργος Κοσμάτος και ο συνεργάτης του, Δημήτρης Καραγιώργος, ούτε που θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο της ήττας. Γι’ αυτόν τον λόγο έχουν μιλήσει στους καλαθοσφαιριστές τονίζοντάς τους τη σημασία της νίκης στον σημερινό αγώνα.
Το εύκολο παιχνίδι με τον αδύναμο Φαίακα Κέρκυρας και η διακοπή του πρωταθλήματος ωφέλησαν τη βολιώτικη ομάδα. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα προέκυψαν οι ιώσεις των Φώτη Τάσσου, Ηλία Σταυροθεόδωρου και Σάκη Κουτίνα, αλλά και ο τραυματισμός του Παναγιώτη Τσώλη. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας υπήρξε ο απαραίτητος χρόνος να ξεπεραστούν τα παραπάνω προβλήματα και εκτός απροόπτου η Νίκη θα παραταχθεί πάνοπλη σήμερα.
Η σύνθεση της Νίκης: Κώστας Σαριμπαλίδης, Άρης Βερτζάγιας, Γιάννης Αναγνωστίδης, Θωμάς Καραγεώργος, Χρήστος Σιμάκης, Σάκης Κουτίνας, Άλεξ Ακούνια, Λεωνίδας Κουτσούκης, Παναγιώτης Τσώλης, Ηλίας Σταυροθεόδωρος, Γεράσιμος Δελεντζές, Φώτης Τάσσος, Γιώργος Παρασκευάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις