“Μάχη” κορυφής στην Τούμπα

Συνεχίζεται την Κυριακή (23/2) το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Super League, το οποίο περιλαμβάνει παιχνίδια με ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή του πρωταθλήματος, όσο και στην ουρά.

Στις 19:30 στην Τούμπα ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, με την διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες να είναι μόλις δύο βαθμοί. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, η οποία θέλει το τρίποντο για να περάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, θα αγωνιστεί απέναντι στους «ερυθρόλευκους» με τις γνωστές απουσίες των Ζαμπά και Κρεσπό. Στον αντίποδα οι Πειραιώτες, οι οποίοι στοχεύουν στο τρίποντο προκειμένου να ανοίξουν την διαφορά τους από τους «ασπρόμαυρους» θα παραταχτούν χωρίς τον τραυματία Σουντανί, αλλά και τους Χριστοδουλόπουλο, Λοβέρα, Μορ.

Την ίδια ώρα στο ΟΑΚΑ, αλλά κεκλεισμένων των θυρών η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ. Το συγκρότημα του Μάσιμο Καρέρα που θέλει να επεκτείνει το νικηφόρο σερί που έχει χτίσει στις τελευταίες αγωνιστικές θα αντιμετωπίσει τους Κρητικούς, χωρίς τον Μπάρκα που υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, τους τραυματίες Γαλανόπουλο, Τσιγκρίνσκι, τους τιμωρημένους Σβάρνα, Βράνιες και τον Γιακουμάκη, με τον νεαρό Λάτσι να είναι για πρώτη φορά στην αποστολή. Από την πλευρά της η ομάδας του Γιώργου Σίμου, η οποία θέλει να διατηρηθεί μέσα στην εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ θα αγωνιστεί χωρίς προβλήματα, καθώς οι Μαρινάκης και Νέιρα συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή για τον αγώνα με την Ένωση.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 17:15 γίνονται επίσης δύο αγώνες. Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται την Ξάνθη. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη που θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί που έχει χωρίς νίκη, θα αγωνιστεί απέναντι στους ακρίτες χωρίς τους τιμωρημένους Βέλλιο, Γούτα και τους τραυματίες Κιβρακίδη, Κατράνη. Από την πλευρά της η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, που επίσης στοχεύει στη νίκη έπειτα από καιρό πέρα των μακροχρόνια απόντων Μαλεζά και Ντίρεσταμ δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Την ίδια ώρα στο Βόλο η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την Λάρισα σε ένα παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τους δύο. Η ομάδα του Αλμπέρτο Γκαγέγκο, η οποία στοχεύει στο τρίποντο προκειμένου να απομακρυνθεί από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, θα αγωνιστεί απέναντι στους «βυσσινί», χωρίς τους τιμωρημένους Λύρατζη, Μάντζη και τον Οικονόμου. Όσον αφορά την «Βασίλισσα του Κάμπου», που θέλει το τρίποντο για τον ίδιο ακριβώς λόγο, θα αγωνιστεί στον συγκεκριμένο αγώνα με ουκ ολίγα προβλήματα,καθώς εκτός έχουν τεθεί ο τιμωρημένος Μιλοσάβλιεβιτς, οι τραυματίες Μασούρας, Αλί Γκαζάλ, καθώς επίσης και οι Γκοϊκοβιτς, Στάνκοβτς, Φιλίπ, Γκόλιας, Λουφάκης, Πινακάς.

Η αυλαία ανοίγει στις 15:00 στο Αγρίνιο με τον «τελικό» παραμονής ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Πανιώνιο. Η ομάδα του Μάκη Χάβου που θέλει τη νίκη προκειμένου να παραμείνει πάνω από τους «κυανέρυθρους»,θα αγωνιστεί χωρίς τους μακροχρόνια τραυματίες Αριγίμπι, Λουσέρο, Παρρά και Γιαννιώτη, με τους Ντίας και Λιάβα να τίθεται κανονικά στην διάθεση του προπονητή τους. Όσον αφορά την ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία θα έχει υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο της μετά την φυγή του Νίκκι Παπαβασιλείου, εκτός θα βρίσκεται μόνο ο τραυματίας Μιλόγεβιτς, με τον Παπανικολάοτυ να επιστρέφει κανονικά στην αποστολή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
15:00 Παναιτωλικός – Πανιώνιος (ERT sports)
17:15 Ατρόμητος – Ξάνθη (ERT sports)
17:15 Βόλος – Λάρισα (Novasports 2)
19:30 ΑΕΚ – ΟΦΗ (Novasports 1)
19:30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (PAOK TV)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις