Ολυμπιακός Β.: “Θα φροντίσουμε να μην περάσουν ούτε καν έξω από το γήπεδο”

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδικάζει τη συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων στο χθεσινό ντέρμπι, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. “Θα φροντίσουμε να μην περάσουν ούτε καν έξω από το γήπεδο” αναφέρει χαρακτηριστικά η ερυθρόλευκη διοίκηση για όσους δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων της ξεκαθαρίζει πως δεν έχει κανένας το δικαίωμα με συμπεριφορές όπως οι χθεσινές στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου να αμαυρώνει την ιστορία, την διαδρομή και το ήθος του συλλόγου.

Αυτές οι συμπεριφορές είναι συμπεριφορές που σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους. Ευτυχώς πρόκειται για μια μικρή μερίδα φιλάθλων που καμία σχέση δεν φέρουν με τους υγιείς φιλάθλους τους οποίους για ακόμα μια φορά τους ευχαριστούμε για την αγάπη τους και την στήριξη στην ομάδα.

Αναφέρουμε για ακόμα μια φορά ότι αυτούς τους απαράδεκτους που αντί να προασπίσουν το καλό της ομάδας έκαναν ότι μπορούσαν για να έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα και η ομάδα να κινδυνεύει με βαρύ χρηματικό πρόστιμο (ευτυχώς είναι λίγοι και τους γνωρίζουμε) δεν τους θέλουμε στο γήπεδο. Και να είναι σίγουροι πως θα φροντίσουμε να μην περάσουν ούτε καν έξω από το γήπεδο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις