Κέρασαν… τεσσάρα οι Νέοι του Βόλου στην ΑΕΛ

Με σκορ 4-0 επιβλήθηκε η Κ19 το Βόλου της αντίστοιχης της ΑΕΛ, για το πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα των Μιλήγκα – Κουκουβίνου έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους να αμφισβητήσουν την ανωτερότητά της. Το σκορ άνοιξε στο 18’ ο Κυζιρίδης, με τον Μόλλα στο 61’ να κάνει το 2-0. Με δύο τέρματα στο 72’ και στο 84’ ο Κυζιρίδης έκανε τρία τα προσωπικά του γκολ και τέσσερα της ομάδας του.

Οι μικροί του Βόλου μ’ αυτή τη νίκη έφτασαν τις τρεις (2-0 την Λαμία, 1-3 τον Παναιτωλικό, 4-0 την ΑΕΛ) στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές έχοντας και μία ισοπαλία (1-1 με Αστέρα Τρίπολης). Η βελτίωσή τους τόσο σε άμυνα όσο και στην επίθεση το δείχνει χαρακτηριστικά το 10-2 τέρματα, στην τελευταία τετράδα αγώνων. Οι Βολιώτες με αυτή τους την επικράτηση ανέβηκαν και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα και με τέτοιες εμφανίσεις όχι μόνο ανταμείβουν τους αρκετούς φιλάθλους που έρχονται στο γήπεδο αλλά αφήνουν και υποσχέσεις για το μέλλον…

Βόλος: Κραβαρίτης, Μπόλης, Στεργιόπουλος(60’ Βλιώρας), Χαλκίδης, Ρακής, Πανταζέλος, Μόλλα(60’ κατσαγεωργίου), Κανελλάκης(70’ Μυλωνάς), Μπάλλας(70’ Αντωνούλης), Κυζιρίδης, Θεοδωρίδης(75’ Φουρίκης).

ΑΕΛ: Σουλούκος, Γκερίμι, Αγγελούσης, Φουρκιώτης, Χατζής, Καμπέρης, κοτσιανούλης, Δακτυλάς, Πινακάς, Μιλτιάδης, Κυριζάκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις