Νίκη παραμονής για τον Γ.Σ. Αλμυρού, 1-0 τον Θησέα Αγριάς

Σπουδαία νίκη παραμονής πήρε, ο Γ.Σ. Αλμυρού, κερδίζοντας στο ντέρμπι της Μαγνησίας, τον Θησέα Αγριάς, με το «χρυσό» τέρμα του Βαγενά. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, πανηγυρίζοντας σπουδαία νίκη απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, την οποία πήρε με τέρμα που σημείωσε ο Βαγενάς στο 75’.

Ο Καναβός εκτέλεσε ιδανικά το φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα στον Παπακώστα, ο οποίος πήρε την κοντινή κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας του Θησέα Αγριάς του είπε «όχι» αποκρούοντας σωτήρια τη μπάλα. Όμως, στην εξέλιξη της φάσης, ο Βαγενάς κατάφερε να πλασάρει σωστά από κοντά τον Κεφαλά και να γράψει το 1-0, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του αγώνα. Αξίζει να αναφερθεί επίσης πως το ντέρμπι της Μαγνησίας διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Αλμυρού «Αθανάσιος Ραγάζος» στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Σκόρερ: 75’ Βαγενάς.
Διαιτητής: Νικόπουλος (Θεσσαλίας).
Α’ βοηθός: Σακκάς (Θεσσαλίας).
Β’ βοηθός: Σφυρής (Θεσσαλίας).
Παρατηρητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Λέτσο, Στογιαννίδης (63’ Λάμπος), Παπακώστας, Κυριάκος, Αγγελής, Καναβός, Αγιασιώτης, Βουρδάκης (90’ Καραγεωργόπουλος), Βαγενάς, Γαρυφαλλόπουλος, Ηλιόπουλος (84’ Αΐδης).
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κεφαλάς, Ιακωβίδης (83’ Ζαχαράκης), Νιαώτης, Ερρίκος Βαν ντε Γουίχε (83’ Λίτσος), Δημητριάδης (68’ Γ. Κυρίτσης), Διαμαντόπουλος, Μπόρας, Κοτζαθανάσης, Πέτσης, Σιώμος, Βλάχος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις