Νίκησε 2-0 την Αταλάντη ο Διαγόρας και ελπίζει

Ήθελε πάση θυσία τη νίκη ο Διαγόρας στο παιχνίδι με την Αταλάντη και την κατέκτησε. Επιβλήθηκε με 2-0 στο Στεφανοβίκειο και παρέμεινε «ζωντανός» στη διεκδίκηση της παραμονής στην κατηγορία. Μάλιστα, ο Διαγόρας κατάφερε να πάρει το «τρίποντο», παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε η ομάδα. Δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι Κυριάκος, Βουραζέρης, Κ. Καραπλιάγγος, Σπαθής, Καλύβας, Καραμανλής, Ντάφος και Κουτσιρίμπας.
Ο Διαγόρας, που ήταν ανώτερος της Αταλάντης σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 6’ με τον Καραμπούζη να πλασάρει εύστοχα τον τερματοφύλακα της Αταλάντης. Με την ψυχολογία στα ύψη η ομάδα του Στέλιου Αρσένου σημείωσε και δεύτερο τέρμα στο 46’ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Κουβελά. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν άψογα το παιχνίδι και στο τέλος πανηγύρισαν μια άκρως σημαντική νίκη.
Διαιτητής: Μελτζανίδης (ΕΠΣ Ημαθίας).
Βοηθοί: Παπαδάκης, Μπογιατζόγλου (ΕΠΣ Ημαθίας).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πρίφτης, Καραμπούζης, Μπλέντι, Λάιος, Δίντσης (92’ Γιαουπλάρι), Αλεξίου, Κουβελάς, Ζενούνης, Αλαμάνης (80’ Καλλιακούδας), Αναστασίου, Ζιάκας (85’ Τανός).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις