Blue Angels: Εσείς με drone, εμείς με το παρών

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστούν τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για την εμψύχωση της αποστολής της ομάδας, πριν το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και σε όσους βρέθηκαν εντός κι εκτός… της Νεάπολης, εξέδωσαν οι Blue Angels. Επίσης, έδωσαν συγχαρητήρια στην ομάδα που έπαιξε για την φανέλα και τέλος ευχήθηκαν περαστικά στον οπαδό του Ολυμπιακού Βόλου που είχε το ατύχημα στις κερκίδες του γηπέδου.

Η ανακοίνωση:

Άλλη μια Νικιώτικη εβδομάδα πέρασε.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα αδέρφια μας που βρέθηκαν, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, τη Τσικνοπέμπτη στην εκδήλωση, στο σπίτι μας “Παντελής Μαγουλάς”, όπου γλεντήσαμε και παράλληλα παρακολουθήσαμε τις προπονήσεις του γυναικείου τμήματος, Κ-14, Κ-17 και του αθλητικού κολεγίου.
Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο το κόσμο που το πρωί του Σαββάτου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για την εμψύχωση των παιχτών στη Μαιάνδρου. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας που έπαιξε για την φανέλα, άσχετα με το αποτέλεσμα, όπως και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης, έξω και μέσα απ’ αυτό.
Να ευχηθούμε περαστικά στον άτυχο φίλαθλο του Ολυμπιακού Βόλου που έπεσε από την κερκίδα.

ΥΓ1: Για μια ανίκανη αστυνομία, η χούντα είναι η εύκολη λύση.
ΥΓ2: Εσείς με drone, εμείς με το παρών.

BLUE ANGELS 1994 “Βαγγέλης Κωστής”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις