Τα ηνία του Ολυμπιακού Β. στον Ηλία Σολάκη

Εφόσον ο Λεωνίδας Βόκολος αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, που είναι και το πιο πιθανό, καθώς αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να αναλάβει προπονητής του Πανιωνίου, ο Ηλίας Σολάκης θα είναι αυτός, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του goalpost,gr, που θα πάρει στα χέρια του τα ηνία του Ολυμπιακού. Του δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσει, ουσιαστικά, την προπονητική του καριέρα από μια ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ και μάλιστα από τον Ολυμπιακό Βόλου, που έχει «δεθεί» συναισθηματικά, ως ποδοσφαιριστής.

Ο Ηλίας Σολάκης είναι αγαπητός στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, καθώς ήταν ποδοσφαιριστής της ομάδας που ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ το 2010, ενώ έπαιξε με την ερυθρόλευκη φανέλα στη Σούπερ Λιγκ και στην Ευρώπη, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες, μέχρι τη διάλυση του Ολυμπιακού με κυβερνητική απόφαση, το καλοκαίρι 2011. Έχει διατελέσει στο πρόσφατο παρελθόν και τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ και από τις 21 Ιανουαρίου αποτελεί μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας (ήρθε μαζί με τον Λεωνίδα Βόκολο).

Ο Σολάκης, θα έχει δίπλα του έναν ακόμη προπονητή, ως συνεργάτη, είτε Βολιώτη, είτε εκτός Βόλου και μαζί θα οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις