O Πηρούνιας έκανε τις επισκέψεις στον Κορυδαλλό!

H εκπομπή «Δίκη στο ΣΚΑΪ» αποκάλυψε πως ο πρώην πρόεδρος ΠΑΕ, ο οποίος έκανε τις τέσσερις επισκέψεις στις φυλακές Κορυδαλλού στον προφυλακισμένο για την υπόθεση του Noor1 είναι ο Νίκος Πηρούνιας!

Η συγκεκριμένη επίσκεψη του πρώην προέδρου του Εθνικού και νυν δημοτικού συμβούλου Πειραιά, όπως είχε γίνει γνωστό, πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. και τουλάχιστον ενός σωφρονιστικού υπαλλήλου, ενώ η εισαγγελία Πειραιά έχει ξεκινήσει την ερευνά για την υπόθεση, η οποία έχει πολλά επί μέρους πρόσωπα, ανάμεσα τους και δυο δικηγόροι.

Οι δικηγόροι αυτοί λαμβάνουν μηνύματα στα κινητά τους τηλέφωνα από τον Νίκο Πηρούνια για τη σύνθεση του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων Πειραιά, που έχει αναλάβει την υπόθεση του ναρκοπλοίου.

Η έρευνα για την απόπειρα επηρεασμού του δικαστηρίου

Ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού, Νίκος Πηρούνιας, ερευνάται λοιπόν για συναντήσεις που είχε ώστε να υπάρξει η μετάθεση των τριών αξιωματικών του λιμενικού σώματος, το οποίο έχει αναλάβει την υπόθεση του Noor 1. Ακόμη ερευνάται για το αν διακίνησε χρήματα εντός των φυλακών Κορυδαλλού προς συγκεκριμένους κρατούμενους προκειμένου να τύχει προστασίας ο προφυλακισμένος αθλητικός παράγοντας, που κατηγορείται ως εκ των διευθυντών της εγκληματικής οργάνωσης του ναρκοπλοίου.

Μάλιστα ο Πηρούνιας γνώριζε εγκαίρως την αλλαγή της προέδρου του δικαστηρίου και φρόντισε να ειδοποιήσει τους ενδιαφερόμενους. Ακόμη είχε συνάντηση με δικηγόρο προέδρου μεγάλης ΠΑΕ, την οποία επιδίωξε με επίμονο τρόπο, μια εβδομάδα πριν τη δίκη του Noor1

Μεγαλομέτοχος ΠΑΕ: «Πρέπει να του κόψουμε τα αυτιά»!

Παράλληλα η εισαγγελία ερευνά το ενδεχόμενο ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού να είχε επαφές με μεγαλομέτοχο ΠΑΕ της Super League, ο οποίος τον παρότρυνε σε αθέμιτες ενέργειες. Ο μεγαλομέτοχος θεωρούσε ότι ένα άλλο πρόσωπο έχει τη μεγάλη ευθύνη για την υπόθεση του Noor 1 και όχι ο προφυλακισμένος αθλητικός παράγοντας. Μάλιστα έλεγε στον Πηρούνια ότι: «πρέπει να του κόψουν τα αυτιά» αναφερόμενος σε Έλληνα ο οποίος δεν είναι προφυλακισμένος.

πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις