Επιστροφή Θωμά Μακρή στον Ολυμπιακό Β.;

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 89.5 και στην εκπομπή «Αθλητισμός χωρίς όρια» ανέφερε πως υπάρχει το ενδεχόμενο επιστροφής του Θωμά Μακρή στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Θυμίζουμε, πως ο Μακρής τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε διατελέσει τεχνικός διευθυντής της ομάδας, αρχικά με προπονητή στον Ολυμπιακό τον Λάκη Μπακάλη και την περσινή αγωνιστική περίοδο με τον Περικλή Αμανατίδη.

Όπως τόνισε, ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, θα γίνει μία συζήτηση και πρόταση στον Θωμά Μακρή να επιστρέψει στον Ολυμπιακό με άλλη ιδιότητα, αυτή τη φορά, δίπλα στον Ηλία Σολάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Θα πρέπει, ωστόσο, να τονίσουμε πως αυτή την περίοδο ο Θωμάς Μακρής εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή στον Σαρακηνό και δεν γνωρίζουμε, αν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει, εφόσον τον καλεί η ομάδα με την οποία είναι συναισθηματικά «δεμένος», έχοντας φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ έχει διατελέσει και προπονητής του συλλόγου. Ίσως και σήμερα το θέμα να ξεκαθαρίσει, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις