«Τελευταία φορά που ανεχόμαστε αυτές τις συμπεριφορές»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Αιγάλεω, με αφορμή την άσχημη συμπεριφορά μιας μικρής μερίδας φιλάθλων της, που προκαλεί σοβαρό οικονομικό πρόβλημα στον σύλλογο, καθώς χρήματα θα σπαταληθούν για άλλη μια φορά για την εξόφληση προστίμων.

Αναλυτικά:

«Η Οικογένεια Παλτόγλου, Παίκτες και Προπονητές συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, για την άριστη συμπεριφορά που έδειξε χθες στη διάρκεια του αγώνα με τον Α.Ο.Τρίκαλα.
Δυστυχώς όμως, στο χθεσινό παιχνίδι, μια μικρή μερίδα φιλάθλων που καμία σχέση δεν φέρουν με τους υγιείς φιλάθλους μας, τους οποίους για ακόμα μια φορά τους ευχαριστούμε για την αγάπη τους και την στήριξη στην ομάδα μας, προκάλεσαν προβλήματα
με την κακή συμπεριφορά τους, κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Η κακή συμπεριφορά αυτής της μικρής μερίδας, έχει προκαλέσει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, το οποίο θα επωμιστεί για άλλη μια φορά η Οικογένεια Παλτόγλου και δυστυχώς θα σπαταληθούν για μια ακόμα φορά, αρκετά χρήματα για την εξόφληση προστίμων, ενώ αυτά τα χρήματα θα έπρεπε να αξιοποιηθούν σε για άλλους σημαντικότερους σκοπούς για τη σωστή λειτουργία της ομάδας μας.
Καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας μας και τους υγιείς σκεπτόμενους φιλάθλους μας, να κρατήσουν μακριά από την ομάδα παρόμοιες συμπεριφορές και τους οπαδούς που δημιουργούν προβλήματα.
Είναι η τελευταία φορά που ανεχόμαστε αυτές τις συμπεριφορές και σε περίπτωση που αντιμετωπίσουμε παρόμοια περιστατικά, τότε θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να προασπίσουμε τα συμφέροντα του Συλλόγου μας».