“Βροχή” οι προτάσεις για τον αντικαταστάτη του Μπίλη

Η παραίτηση Μπίλη από την τεχνική ηγεσία της Νίκης έχει τοποθετήσει το θέμα του αντικαταστάτη του, στην κορυφή της κυανόλευκης ατζέντας, χωρίς όμως να παραβλέπεται η ομαλή μετάβαση μέχρι το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Οι προτάσεις για τον πάγκο της Νίκης πέφτουν βροχή στο “τραπέζι”, με τη διοίκηση του Συλλόγου να εξετάζει όλες τις λύσεις πριν καταλήξει σ’ αυτή που θα είναι η καλύτερη για την ομάδα.

Καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή έχει αναλάβει όλο το υπόλοιπο τεχνικό τιμ. Ο μέχρι πρότεινος βοηθός του Λεωνίδα Μπίλη, Κυριάκος Κοκκινάκης, ο Θάνος Θεοδώρου (Τεχν. Διευθυντής), ο Νίκος Αθανασιάδης (Γυμναστής) και ο Νίκος Τσιαντάκης (Στατιστικολόγος). Οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί μία προπόνηση ενώ αύριο (Τετάρτη) έχει προγραμματιστεί διπλή.

Για την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Καραϊσκάκη η τεχνική ηγεσία της Νίκης δεν μπορεί να υπολογίζει τους Μέτσε, Νάκα και Κυπτίου καθώς ο πρώτος εξακολουθεί να έχει ράμματα στα χείλια του, ο δεύτερος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από τον τραυματισμό που κληρονόμησε στην πρεμιέρα με τον Πύρασο, ενώ ο τρίτος τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς με τον Ρήγα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις