Στον Απόλλωνα Λάρισας ο Ζιώγας

Ένας από τους προπονητές που ακούστηκε και γράφτηκε πως ενδιέφερε τη Νίκη Βόλου, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λάρισας. Πρόκειται για τον Μιχάλη Ζιώγα ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο της λαρισινής ομάδας για δεύτερη φορά στην καριέρα του και πάλι με τον ίδιο στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση του Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της, με τον γνωστό Λαρισαίο προπονητή Μιχάλη Ζιώγα.

Ο Μιχάλης επιστρέφει στην “κυανόλευκη” οικογένεια του Απόλλωνα που την ανέβασε στην Γ’ Εθνική κατηγορία την περίοδο 2003-04, με μια εξαιρετική πορεία.

Ο νέος στόχος φυσικά του συλλόγου μας, τώρα είναι σίγουρα πιο μεγάλος.

Όμως με βήματα σταθερά, με το πολύ καλό και αξιόλογο έμψυχο υλικό που διαθέτει η ομάδα μας και με τις προπονητικές γνώσεις του νέου μας τεχνικού Μιχάλη Ζιώγα, πιστεύουμε ότι σύντομα ο Απόλλωνας

θα βρεθεί ψηλά εκεί όπου το επιτάσσει η ιστορία του και το ίδιο το λαρισινό ποδόσφαιρο.

Ευχόμαστε ότι καλύτερο στον Μιχάλη Ζιώγα και να πανηγυρίσουμε μαζί, πολλές επιτυχίες στο εγγύς μέλλον.”

– Αξίζει να αναφέρουμε ότι νέος γυμναστής πλέον θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Ζιώγα, ο Μιχάλης Μπίζιος, παλιός παίκτης και προπονητής του λαρισινού συλλόγου, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο Θοδωρής Κυριακούλης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις