Κοροναϊός: Μόνο οι… κάμεραμαν στο έρημο «Μεάτσα»

Ακυρώθηκαν οι συνεντεύξεις Τύπου πριν και μετά τον αγώνα της Ίντερ με την Λουντογκόρετς, εκτός γηπέδου και οι δημοσιογράφοι – Κόντε: «Το ποδόσφαιρο χρειάζεται τον κόσμο».

Ούτε φίλαθλοι, αλλά ούτε και δημοσιογράφοι δεν θα δώσουν το παρών στην ρεβάνς της Ίντερ με την Λουντογκόρετς για την φάση των «32» του Europa League (Πέμπτη 27/02, 22:00) στο έρημο (λόγω κοροναϊού) «Τζουσέπε Μεάτσα».

Για προληπτικούς λόγους ματαιώθηκαν οι καθιερωμένες συνεντεύξεις Τύπου πριν και μετά τον αγώνα, ενώ η εξέδρα Τύπου στο μιλανέζικο γήπεδο θα είναι άδεια. Οι μοναδικοί που πήραν άδεια για να βρεθούν στο «Μεάτσα» είναι οι εκπρόσωποι των τηλεοπτικών καναλιών που έχουν τα δικαιώματα, οι απαραίτητοι κάμεραμαν και οι ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου. Η μετάδοση του αγώνα θα γίνει από το στούντιο.

Το μέτρο με την διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών σχολίασε ο Αντόνιο Κόντε, υποστηρίζοντας ότι «το ποδόσφαιρο χρειάζεται τον κόσμο, να νιώθει την ατμόσφαιρα. Αυτό είναι το πιο όμορφο συναίσθημα».

Ο προπονητής της Ίντερ κατανοεί πως το συγκεκριμένο μέτρο λήφθηκε προκειμένου να προστατευτεί η δημόσια υγεία, αλλά ευχήθηκε «όλο αυτό να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις