Επιστροφή στις νίκες θέλουν τα Τρίκαλα με Θεσπρωτό

Να κλείσει την κακή παρένθεση του Αιγάλεω θέλει το Σάββατο ο ΑΟ Τρίκαλα. Οι “κυανέρυθροι” θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στον Θεσπρωτό, γνωρίζοντας πολύ καλά πως ένα τρίποντο κόντρα στην ομάδα της Ηγουμενίτσας θα τους φέρει πιο κοντά στον στόχο της ανόδου.

Με βάση τις διασταυρώσεις στα τελευταία 5 παιχνίδια είναι εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο οι διεκδικητές της ανόδου να πλησιάσουν τους “σοβαρούς” κυανέρυθρους που γνωρίζουν πολύ καλά ότι με συγκέντρωση, πάθος αλλά και την συμπαράσταση των φιλάθλων τους στα τελευταία ματς δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Στο καθαρό αγωνιστικό σκέλος ο Περικλής Αμανατίδης θα έχει στην διάθεση του, τον Σταματή που εξέτισε την μια από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του, τον Αριστείδη Λώττα που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε αλλά και τον Αστέρη Γιακουμή που απουσίασε από το παιχνίδι με το Αιγάλεω, λόγω πένθους.

Ο Άγγελος Βέρτζος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα ενώ οι Πελάεθ και Άλεξιτς που αποχώρησαν με μικροπροβλήματα τραυματισμών από το ματς του Σίτυ ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Πηγή: Goaltrikala

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις