Άλμα στην καριέρα του έκανε ο Στέφανος Ξηροφώτος

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος αποφάσισε να δώσει τα ηνία της ομάδας στον Στέφανο Ξηροφώτο, έναν Βολιώτη προπονητή, φιλόδοξο, ο οποίος στην αρχή της χρονιάς ξεκίνησε ως προπονητής στην ομάδα Κ19 του συλλόγου και πρόσφατα είχε αναβαθμιστεί σε άμεσο συνεργάτη του Αλμπέρτο Γκαγιέγκο.
Ο Στέφανος Ξηροφώτος θα κοουτσάρει την ομάδα στα επτά παιχνίδια που θα δώσει ο Βόλος στα πλέι άουτ και θα κάνει ντεμπούτο στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, την προσεχή Κυριακή. Είναι ένας προπονητής λάτρης της πειθαρχίας, δουλεύει πολύ μέσα στο γήπεδο, έχει γνώσεις και του δίνεται η ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητες του σε μια ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Αναμφίβολα πρόκειται για άλμα στην καριέρα του, καθώς πριν εργαστεί στους «κυανέρυθρους», είχε δουλέψει, ως προπονητής, σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, με μεγαλύτερο σύλλογο αυτόν της Νίκης. Επίσης, έχει καθίσει στον πάγκο του Πυράσου, όταν η ομάδα της Ν. Αγχιάλου αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική και του ΑΟ Σελλάνων (πέρυσι).
Βέβαια, θα κληθεί να διαχειριστεί ένα τελείως διαφορετικό υλικό, παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και θα προσπαθήσει να περάσει τη δική του φιλοσοφία, ως προπονητής.
Μπαίνει από νωρίς στα βαθιά, καθώς την Κυριακή, όπως προαναφέραμε, ο Βόλος αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα στην Τρίπολη θέλει να κλείσει νικηφόρα την κανονική περίοδο, πριν την έναρξη των πλέι οφ.
Οι «κυανέρυθροι» προετοιμάζονται για το παιχνίδι της Κυριακής, με στόχο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα, που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται ανεβασμένη, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις