Αποφασίζει για την ενδεκάδα ο Σολάκης

Συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ιωνικό. Ως γνωστόν, τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα είναι τρία. Ο Ηλίας Σολάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο οποίος αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα στο ντέρμπι με τη Νίκη (δύο κίτρινες) και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική. Τραυματίας είναι ο Νίκος Μπουτζίκος, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης στο παιχνίδι τους περασμένου Σαββάτου και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Η απουσία του έμπειρου αμυντικού είναι σημαντική, με την τεχνική ηγεσία να καλείται να αποφασίσει για το ποιος θα καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ.
Για τον αντικαταστάτη του Κουτσιανικούλη υπάρχουν σαφώς περισσότερες επιλογές, τις οποίες και εξετάζει ο Ηλίας Σολάκης στις προπονήσεις. Σήμερα, πάντως, ο προπονητής του Ολυμπιακού θα δοκιμάσει το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Όσον αφορά τον Γκενάτι Ξενοδόχοφ, δεν είναι ακόμη έτοιμος να επιστρέψει (είχε υποστεί θλάση στο ματς με την Καλαμάτα) και τη θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει και πάλι ο Γιδόπουλος.
Το ευχάριστο είναι πως επιστρέφει ο Παύλος Μητρόπουλος, ο οποίος λόγω ίωσης δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ντέρμπι με τη Νίκη. Ο έμπειρος μέσος αναμένεται να αγωνιστεί στο βασικό σχήμα, ως αμυντικός μέσος και μένει να δούμε, να ο Αντώνης Τσιάρας παίξει στο κέντρο ή θα αγωνιστεί και πάλι ως κεντρικός αμυντικός, μια θέση στην οποία ανταποκρίνεται εξαιρετικά, όπως το απέδειξε στα ματς με την Ιεράπετρα στην Κρήτη και με τη Νίκη στη Νεάπολη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις