Χωρίς Μάντζη και Οικονόμου ο Βόλος με Παναθηναϊκό

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίστηκε χθες Πέμπτη η προετοιμασία των παικτών του Βόλου, με τον Στέφανο Ξηροφώτο και τους συνεργάτες του να δουλεύουν πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε, πως ο Βασίλης Μάντζης εκτίει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, ενώ τραυματίας είναι ο Οικονόμου και θα απουσιάσει και αυτός από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Η ομάδα αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γκολ και οφείλει να βρει λύσεις. Απόδειξη, το γεγονός πως στα τρία πιο πρόσφατα ματς με ομάδες, όπως ο Παναιτωλικός, ο Αστέρας Τρίπολης και η ΑΕΛ, οι «καυνέρυθροι» σκόραραν μόλις μία φορά. Το σημαντικότερο, ωστόσο, είναι, πως ο Βόλος δεν δημιουργεί φάσεις για γκολ. Η ομάδα έχει σημειώσει μόλις οκτώ γκολ στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος (σε 12 παιχνίδια), ενώ στα μισά ματς δεν κατάφερε να πετύχει τέρμα.
Βέβαια, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος οι «κυανέρυθροι» έχουν βελτιώσει την ανασταλτική τους λειτουργία (έχουν δεχθεί 15 γκολ) και μάλιστα στα τελευταία πέντε ματς έχουν δεχθεί τρία τέρματα. Ωστόσο, υπάρχει μια ισορροπία, όσον αφορά τους βαθμούς που κατέκτησε η ομάδα στον πρώτο και στο δεύτερο γύρο. Στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ο Βόλος συγκέντρωσε 14 βαθμούς, ενώ στον δεύτερο γύρο η συγκομιδή είναι 13 βαθμοί, ενώ απομένει και ένα ακόμη παιχνίδι, αυτό της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις