Μπέος: Είμαστε σαν χωρισμένο ζευγάρι με τον Μαρινάκη

Στον Αrena FM 89.4 μίλησε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφαση του δικαστηρίου και στην ποινή που του επιβλήθηκε, αλλά και σε διάφορα άλλα θέματα που άπτονται του ποδοσφαίρου. Αναλυτικά τα όσα είπε ο δήμαρχος Βόλου: «Καλησπέρα στην όμορφη Θεσσαλονίκη και μακάρι κανένας….

…Έλληνας συνάνθρωπος μας να μην στοχοποιηθεί όπως εγώ και η οικογένεια μου, γιατί είναι μεγάλη αδικία αυτό. Δεν θέλω να σχολιάσω καμία απόφαση της δικαιοσύνης για πολλούς και διάφορους λόγους αλλά οι οκτώ μάρτυρες που κλήθηκαν δεν ήξεραν τίποτα. Ο ίδιος ο κ. Δαλούκας είπε ότι όλο αυτό έγινε σε μια περίοδο υψηλής έντασης και ουδέποτε εξέλαβα όλα αυτά που είπε ο Αχιλλέας Μπέος ως απειλή εκβιασμού».
Για την ερώτηση προς στην πρόεδρο του δικαστηρίου “αν ήταν και οι μάρτυρες εναντίον μου τι θα έτρωγα ισόβια”: «Ε αφού είναι η αλήθεια, τι να πω».
Για τα όσα είπε στο δικαστήριο: «Το δικαστήριο στάθηκε σε κάτι που απαγορεύει ο νόμος. Όταν υπάρχει προϊόν υποκλοπής απαγορεύεται το δικαστήριο να το λάβει υπόψη του. Όμως διαβάστηκαν οι παράνομες συνομιλίες, δέχτηκε δηλαδή το δικαστήριο αυτά που έλεγα εγώ μόνος μου, απέναντι σε έναν τοίχο. Δεν έχουν να προσάψουν τίποτα το οποίο να μην είναι προϊόν λάσπης και αερολογίες. Κάτι εμπεριστατωμένο και με αποδείξεις δεν υπάρχει και ελπίζω στην πορεία να βρεθούν οι δικαστές που θα βρεθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα κρίνουν με πραγματικά περιστατικά και όχι στοχοποιώντας έναν άνθρωπο».
Για τον Μαρινάκη: «Τον ξέρω πολύ καλά αυτή την στιγμή δεν μιλάω με τον κ. Μαρινάκη. Είμαστε σε μια διάσταση όπως είναι ένα χωρισμένο ζευγάρι. Ήμασταν πολύ φίλοι, προέκυψε μια παρεξήγηση με τον κ. Κούγια και δεν θέλω να πάρω θέση».
Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ: «Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια με εξαίρεση το περσινό είναι μακράν η καλύτερη ομάδα της Ελλάδος. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι πολύ δύσκολα να τον συναγωνιστούν με το τεράστιο μπάτζετ που διαθέτει. Πέρυσι δόθηκε η ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα αλλά έμπλεξε με. ιεραπόστολους, με ανθρώπους που δεν γνωρίζουν από ποδόσφαιρο και είναι πρώτοι στην θεωρία και δυστυχώς είχαμε την γνωστή κατάληξη. Φέτος θεωρώ ότι θα γίνει ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα για τις θέσεις 2 με 6. Εκεί θα γίνει μεγάλη μάχη γιατί υπάρχουν αρκετές ομάδες ισοδύναμες. Μακάρι όμως να αποδεχτεί στην πορεία ότι κάποια ομάδα από αυτές που ακολουθούνε να μπορέσει να κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό».
Για το κακό ξεκίνημα του Ολυμπιακού Βόλου: «O Ολυμπιακός Βόλου γιατί δεν τα πάει καλά; Μια χαρά τα πάει, έπαιξε τέσσερις αγωνιστικές και τις τρεις τις έχει παίξει εκτός έδρας. Είναι μια καινούργια ομάδα και θέλω να πιστεύω με αυτά που έχω δει ότι αυτή η ομάδα θα δώσει πολλές χαρές, όχι μόνο στους οπαδούς του Ολυμπιακού αλλά και στους λάτρεις του καλού ποδοσφαίρου. Δεν χάνω παιχνίδι αν έχω χρόνο. Τι να κάνω δηλαδή να κάθομαι να κλαίω την μοίρα μου για την κατάντια αυτής της χώρας».
Για την Λάρισα του Κούγια και κατά πόσο μπορεί να ανέβει: «Είναι νωρίς ακόμα πάντως οι εικόνες που είδαμε με τους τραυματιοφορείς δεν τιμάνε καθόλου μια ομάδα ιστορική σαν την Λάρισα. Από εκεί και πέρα το ποδόσφαιρο που παίζει τώρα η Λάρισα είναι το σύστημα με τα τρία .ου, κουτουρού!
Για τα αδέσποτα στον Βόλο: «Είναι μια χούφτα από χάλιες που κάνουν τους φιλόζωους και δεν γνωρίζουν τα πραγματικά περιστατικά. Ο δήμος Βόλου έχει ένα κονδύλι κοντά στα 100.000 ευρώ τον χρόνο για την περίθαλψη των ζώων. Αν κάποιοι θεωρούν ότι τα σκυλιά πρέπει να βρίσκονται έξω από νοσοκομεία , τις παιδικές χαρές και τα σχολειά, έχουμε αντίθετη γνώμη. Αυτοί οι χάλιες ήρθαν ήπιαν τσίπουρα και έκαναν μια διαμαρτυρία του… κώλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις