Βεργέτης: Έχουμε ανάγκη τον κόσμο

Σημαντικό χαρακτηρίζει το παιχνίδι κόντρα στην Τρίγλια ο Στάικος Βεργέτης, γιατί όπως και όλα τα υπόλοιπα, δίνει τρεις βαθμούς. Χωρίς να στέκεται στις πολλές απουσίες πιστεύει πως οι παίκτες που θα αγωνιστούν θα τηρήσουν το πλάνο του αγώνα και με τη βοήθεια του κόσμο θα έρθει η νίκη και το τρίποντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη:

“Το αυριανό παιχνίδι είναι τόσο σημαντικό, όσο όλα, γιατί, σε περίπτωση που κερδίσουμε, πρώτα ο Θεός, παίρνουμε τρεις βαθμούς. Έχουμε στήσει ένα πλάνο αγώνα με τα παιδιά, το οποίο πρέπει να υπηρετήσουν στο 100%, γιατί θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Τα παιδιά έχουν καταλάβει τί πρέπει να κάνουν, σε κατάσταση άμυνας κι επίθεσης, ευελπιστώ να τα δώσουν όλα, με τη βοήθεια του κόσμου. Θα ήθελα να επιμείνω λίγο σε αυτό. Ο κόσμος μας δίνει μία έξτρα δυναμική στην έδρα μας, τον θέλουμε κοντά μας. Θέλω ο κόσμος να εκτιμά, αν όχι το αποτέλεσμα που κάποιες Κυριακές έρχεται, κάποιες όχι, την προσπάθεια των παιδιών, τα οποία πρέπει να χειροκροτούν και να τους δίνουν φτερά στον αγωνιστικό χώρο. Αύριο αυτό θα το έχουμε μεγάλη ανάγκη.

Τέλος, όσον αφορά το αγωνιστικό, πρέπει να αναφέρουμε ότι έχουμε πολλές απουσίες, αλλά παραμονές του αγώνα, με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, πρέπει να μελετήσουμε το παιχνίδι και να παρατάξω τα παιδιά που είναι διαθέσιμα. Δεν μπορώ να κάθομαι να “κλαίω”, να παραπονιέμαι για τις απουσίες. Η προτεραιότητα είναι να πάμε στη μάχη με τα παιδιά που είναι διαθέσιμα και με τον κόσμο δίπλα μας, το τονίζω ξανά”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις