Και επίσημα Βελιτζέλος

Μετά το πέρασμα του Λεωνίδα Μπίλη, ο πήχης για τον επόμενο προπονητή της Νίκης μόνο χαμηλά δεν ήταν. Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου, αφού εξέτασαν όλες τις προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι,  κατέληξαν στο όνομα του Κώστα Βελιτζέλου. Ο στενός συνεργάτης του Αλέκου Βοσνιάδη δείχνει να είναι η καλύτερη επιλογή για τη συγκεκριμένη χρονικά περίοδο καθώς διαθέτει το προπονητικό “πακέτο” που χρειάζεται για να οδηγήσει τη Νίκη στην κορυφή. Η ανακοίνωση της έναρξης συνεργασίας των δύο πλευρών:

Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας με τον προπονητή Κων/νο Βελιτζέλο.

Ο Κώστας Βελιτζέλος γεννήθηκε  στις 27/04/1972 και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro.

Ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία το 2005-06 από τον Θερμαϊκό Θέρμης ως ο άμεσος συνεργάτης του Αλέκου Βοσνιάδη  και εργάστηκε μαζί του εκτός από τη Θέρμη, στον Εορδαϊκό, την Αναγέννηση Επανομής, τη Νίκη Βόλου, την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα Αθηνών. Ως πρώτος προπονητής ανέλαβε την Αναγέννηση Επανομής στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής (περίοδο 2012-13).

Στο πέρασμά του από την ομάδα μας στέφθηκε πρωταθλητής Football league το 2014 ως άμεσος συνεργάτης του Αλέκου Βοσνιάδη.

Βοηθός-ειδικός αναλυτής του κ. Βελιτζέλου θα είναι ο κ. Νίκος Τσιαντάκης, ο οποίος παραμένει στην ομάδα.

Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο κ. Νίκος Γρηγοριάδης. Γεννήθηκε στις  11/06/1965 και  αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό Πειραιώς, την  Δόξα Δράμας, τον Λεβαδειακό, και τον Διαγόρα Ρόδου (Α΄ Εθνική). Ως προπονητής τερματοφυλάκων εργάστηκε στον Θερμαϊκό, στην Επανομή, τον Διγενή Λακκωματος και τον Απόλλων Καλαμαριάς.

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις