Σολάκης: Συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι κόντρα τον Ιωνικό

Για τον αγώνα της Κυριακής 1 Μαρτίου, οπότε και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ομάδα του Ιωνικού (15:00-Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης Νίκαιας) μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Ηλίας Σολάκης στο επίσημο site της ομάδας: www.olympiakosvolou.com.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ιωνικός προέρχεται από μία ήττα και ο στόχος του αυτή την στιγμή είναι η άνοδος κάτι που σημαίνει ότι σε όλα τα παιχνίδια θα παίζει δυνατά αλλά και ότι έχει περισσότερο άγχος από εμάς.

Από την άλλη εμείς είπαμε ότι η ομάδα σε κάθε παιχνίδι θα παίζει συγκεντρωμένα και δυνατά ώστε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να έχουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα στην βαθμολογία γίνεται.

Για αυτό λοιπόν η ομάδα θα πάει και σε αυτό το παιχνίδι αποφασισμένη και όπως τόνισα και στα παιδιά στην προπόνηση αυτό που θέλω είναι να είναι συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί γιατί θα είναι ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι.

Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, να μην χαλαρώσουμε και να παίξουμε προσγειωμένα και πειθαρχημένα».

Χωρίς Κουτσιανικούλη, Ξενοδόχοβ, Μπουτζίκο, επιστρέφει ο Μητρόπουλος

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, η προετοιμασία των ερυθρολεύκων ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Ιωνικό συνεχίστηκε σήμερα με πρωινή προπόνηση ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί ακόμα μία προπόνηση το πρωί και στην συνέχεια ο Ηλίας Σολάκης θα ανακοινώσει την αποστολή που το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ο προπονητής των “ερυθρολεύκων” δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Βασίλη Κουτσιανικούλη – δέχθηκε κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου – καθώς και στους τραυματίες Γεννάδιο Ξενοδόχοβ και Νίκο Μπουτζίκο. Επιστρέφει ωστόσο ο Παύλος Μητρόπουλος που τον τελευταίο καιρό τον ταλαιπωρούσε ίωση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις