Το αήττητο σερί του Αλμυρού κινδυνεύει από τον Ηρακλή Λ. (pregame)

Από επιτυχία σε επιτυχία βαδίζει ο Γ.Σ. Αλμυρού μέσα στο 2020, με τους «κυανόλευκους» να παραμένουν για επτά αγωνιστικές αήττητοι (πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες). Αποτέλεσμα να διατηρούνται σταθερά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και η ψυχολογία τους να είναι ανεβασμένη ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Το συγκρότημα του Αλέξη Κούρτογλου παίζει σήμερα στη Νεάπολη της Λάρισας με τον τοπικό Ηρακλή και σίγουρα θα έχει δύσκολο έργο απέναντι σε μία αρκετά δυνατή ομάδα.

Στα θετικά για τον ΓΣΑ συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι θα αγωνιστεί πάνοπλος, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα από τιμωρίες ή τραυματισμούς. Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Λέτσο, Κοντογεωργάκης, Χαρχαλάκης, Λάμπος, Αγγελής, Κυριάκος, Παπακώστας, Στογιαννίδης, Καραγεωργόπουλος, Ντόντας, Καναβός, Χαλάτσης, Αγιασιώτης, Δερμιτζάκης, Ζαφειρίδης, Τζαφλέρης, Αϊδής, Αράπης, Βαγενάς, Ηλιόπουλος, Γαρυφαλλόπουλος, Βουρδάκης, Δήμος, Νικογιάννης.

Στο παιχνίδι θα «σφυρίξει» ο Βασίλης Τσιγαρίδας της ΕΠΣ Φθιώτιδας, έχοντας βοηθούς τον Γιώργο Λιτοσελίτη από την ίδια Ένωση και τον Σπύρο Μπύρο της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις