Στην Οιχαλία με Διγενή ο Διαγόρας (pregame)

Τον Διγενή Νεοχωρίου στην Οιχαλία αντιμετωπίζει σήμερα στις 15.00 ο Διαγόρας με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, στην προσπάθεια που καταβάλει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο Διγενής βρίσκεται και αυτός στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και για τον Διαγόρα είναι ευκαιρία να κερδίσει σήμερα και να αναπνεύσει βαθμολογικά.
Ο προπονητής Στέλιος Αρσένος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βουραζέρη και Κ. Καραπλιάγγου, που έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς και των τραυματιών, Σπαθή, Κουτσιρίμπα, Καραμανλή, Καλύβα και Ντάφου. Επίσης, ο προερχόμενος από τραυματισμό Γιαουπλάρι δεν είναι 100% έτοιμος. Ωστόσο, θα βρίσκεται στην αποστολή και αν παραστεί ανάγκη ίσως παίξει για λίγα λεπτά. Το μόνο θετικό έχει να κάνει με την επιστροφή του Κυριάκου από τιμωρία.
Στην αποστολή μετέχουν οι: Πρίφτης, Καραμπούζης, Πρασσάς, Λάιος, Δίντσης, Γιαουπλάρι, Σπ. Καραπλιάγκος, Αλεξίου, Ζενούνης, Σιγαλάκος, Καλλιακούδας, Μπλέντι, Κυριάκος, Κουβελάς, Αλαμάνης, Τανός, Ζιάκας, Αναστασίου.
Το διαιτητικό τρίο του σημερινού αγώνα ανήκει στην ΕΠΣ Καρδίτσας και αποτελείται από τους Δημήτρη Μαργιολά, Δημήτρη Τίκα, Πέτρο Κανιούρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις