Στην Οιχαλία με Διγενή ο Διαγόρας (pregame)

Τον Διγενή Νεοχωρίου στην Οιχαλία αντιμετωπίζει σήμερα στις 15.00 ο Διαγόρας με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, στην προσπάθεια που καταβάλει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο Διγενής βρίσκεται και αυτός στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και για τον Διαγόρα είναι ευκαιρία να κερδίσει σήμερα και να αναπνεύσει βαθμολογικά.
Ο προπονητής Στέλιος Αρσένος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βουραζέρη και Κ. Καραπλιάγγου, που έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς και των τραυματιών, Σπαθή, Κουτσιρίμπα, Καραμανλή, Καλύβα και Ντάφου. Επίσης, ο προερχόμενος από τραυματισμό Γιαουπλάρι δεν είναι 100% έτοιμος. Ωστόσο, θα βρίσκεται στην αποστολή και αν παραστεί ανάγκη ίσως παίξει για λίγα λεπτά. Το μόνο θετικό έχει να κάνει με την επιστροφή του Κυριάκου από τιμωρία.
Στην αποστολή μετέχουν οι: Πρίφτης, Καραμπούζης, Πρασσάς, Λάιος, Δίντσης, Γιαουπλάρι, Σπ. Καραπλιάγκος, Αλεξίου, Ζενούνης, Σιγαλάκος, Καλλιακούδας, Μπλέντι, Κυριάκος, Κουβελάς, Αλαμάνης, Τανός, Ζιάκας, Αναστασίου.
Το διαιτητικό τρίο του σημερινού αγώνα ανήκει στην ΕΠΣ Καρδίτσας και αποτελείται από τους Δημήτρη Μαργιολά, Δημήτρη Τίκα, Πέτρο Κανιούρα.