Νίκη με Τρίγλια για να κοιτάξει ψηλότερα… (pregame)

Την επιστροφή της στα νικηφόρα αποτελέσματα θα επιχειρήσει η Νίκη, φιλοξενώντας σήμερα (29/02), στις 3:00μ.μ., την Τρίγλια, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν για προτελευταία φορά στην έδρα τους καθώς από τα τελευταία τέσσερα ματς, μόνο το ένα είναι στον Βόλο. Συγκεκριμένα, η Νίκη στη συνέχεια έχει δύο αγώνες εκτός με Καβάλα και Ασπρόπυργο, ύστερα υποδέχεται τη Βέροια και στην αυλαία του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα εκτός έδρας.

Ο Στάικος Βεργέτης έχει να αντιμετωπίσει μία σειρά από σημαντικές απουσίες καθώς εκτός των τραυματιών Αλιατίδη και Καμπαγέρο, θα λείψουν οι τιμωρημένοι Βοσκόπουλος, Σ. Κυριακίδης, Μπαλάφας και Ροχάνο.

Τα εισιτήρια

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη μόνο για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα. Η είσοδος των φιλάθλων της ομάδας μας θα γίνεται αποκλειστικά από τη Θύρα 1. Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις 13:30 μ.μ., ενώ την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι θύρες του γηπέδου για την προσέλευση των θεατών.

Οι διαιτητές

Διαιτητής: Πέτρος Λεμπέσης (Πειραιά)

Βοηθοί: Παναγιώτης Χρηστάκος (Πειραιά), Ελευθέριος Βογιατζής (Καρδίτσας)

4ος : Νικόλαος Παπακωνσταντίνου (Φθιωτιδας)

Παρατηρητής: Περίανδρος Πετρόπουλος (Μακεδονίας)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις