Εξώδικα από πρώην παίκτες σε ΟΦΗ, ΑΕΛ και Βέροια!

Η υπόθεση με την καταγγελία πρώην παικτών του Άρη για παλαιές οφειλές, «ανάγκασε» την ΕΠΟ να εκδώσει ανακοίνωση και να ενημερώσει (μέσω της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων) ότι δίνει διορία σε πιστωτές μέχρι και την 28η Φεβρουαρίου να προσκομίσουν δικαιολογητικά, ώστε να διεκδικήσουν από πρώην ομάδες τους χρήματα.

Αυτά κάνουν κίνηση να τα λάβουν από τις νέες ΠΑΕ, οι οποίες όπως αναφέρει η ΕΠΟ ευθύνονται κατά 50% για τις παλαιότερες οφειλές. Η υπόθεση φαίνεται πως ανοίγει τον «ασκό του Αιόλου», αφού σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr ήδη πέντε ποδοσφαιριστές δια τους εκπροσώπου τους Πάρη Ατλαμάζογλου προχώρησαν σε αποστολή εξωδίκου προς τρεις νέες ΠΑΕ, τους ΟΦΗ, της ΑΕΛ και της Βέροιας, ζητώντας χρήματα από αποφάσεις που αφορούν τις παλιές εταιρίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Στάθης Ταυλαρίδης, Γιώργος Γεωργίου, Χρήστος Μπούρμπος από τον ΟΦΗ, Χρυσόστομος Μιχαηλίδης από την ΑΕΛ και Σιρίλ Καλί από την Βέροια προέβησαν στη συγκεκριμένη κίνηση και εφόσον δεν ικανοποιηθούν από τις τωρινές ΠΑΕ, θα προσφύγουν στα δικαιοδοτικά όργανα για να διεκδικήσουν τα χρήματά τους. Για τον ΟΦΗ το ποσό πλησιάζει τις 500.000 ευρώ, τη Λάρισα τις 150.000 περίπου και τη Βέροια τις 40.000 ευρώ.

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις