Εύκολα ο Θησέας 3-0 τον Δία

Εύκολα ο Θησέας νίκησε με 3-0 τον Δία Δίου στην Αγριά και επέστρεψε στις νίκες, μετά από δύο σερί ήττες από Ηρακλή Λάρισας (εντός) και Αλμυρό (εκτός έδρας).

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 2-0 (Σιώμος, Νίκου αυτογκόλ), ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Σιώμος πέτυχε το 3-0.

Στο 3’ ο Βασίλης Πέτσης εκτέλεσε φάουλ, ο Σιώμος πήρε την κεφαλιά, ο τερματοφύλακας του Δία, Ζωγράφος απέκρουσε, οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων προσπάθησαν ανεπιτυχώς να διώξουν τη μπάλα και ο Σιώμος από κοντά με σουτ έγραψε το 1-0.

Στο 17’ όπου έγινε το 2-0. Ο Πέτσης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και στην προσπάθειά του ο Νίκου να αποκρούσει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 37’ ο Θάνος Μπόρας έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει με κεφαλιά (έστειλε τη μπάλα άουτ), μετά από σέντρα του Ζαχαράκη, ενώ στο 45’ ο Μπόρας έβγαλε τον Σιώμο τετ α τετ με τον Ζωγράφο, πλάσαρε, με τη μπάλα να περνά έξω από το δεξί δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Θησέας μπήκε πολύ δυνατά, με στόχο να διευρύνει το σκορ και στο 50’ έγινε το 3-0. Ο Πέτσης εκμεταλλεύτηκε ολέθριο λάθος του Ζωγράφου, «έκλεψε» τη μπάλα, πάσαρε στον Σιώμο, ο οποίος σε κενή εστία έγραψε το 3-0, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Διαιτητής: Πανυτσίδης (Κοζάνης)
Βοηθοί: Μωυσιάδης, Στεφούλης (Γρεβενών)
Κόκκινη: 90’ Παναγιωτίδης (2η κίτρινη)
Κίτρινες: Δερμίσης, Λιόλιος

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Κυρίτσης, Διαμαντόπουλος, Ιακωβίδης, Βαν Ντε Γουίχε, Γαλανόπουλος, Πέτσης (84’ Νιαώτης), Μπόρας, Σιώμος, Κοτζαθανάσης (73’ λ.τρ. Δημητριάδης), Ζαχαράκης (76’ Λίτσος).
ΔΙΑΣ: Ζωγράφος, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Καραθάνος (46’ Παναγιωτίδης), Λαγωνίδης, Ευαγγελόπουλος, Καλουσίδης, Μαυρίδης (63’ Σαφέτης), Μανίκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις