Στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ η Αγχίαλος, 2-0 τον Ρήγα

Πολύ μεγάλη νίκη-πρόκριση πέτυχε σήμερα το απόγευμα η Αγχίαλος, επικρατώντας με 2-0 του Ρήγα Φεραίου στον ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, με την ομάδα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Θησέα.

Η Αγχίαλος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και δίκαια πήρε την πρόκριση, απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, που πρωταγωνιστεί στην Α’ ΕΠΣΘ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9’. Ο Νούσιας με εξαιρετική προσπάθεια πάσαρε στον Καραγιώργο, αυτός πλάσαρε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης την έστειλε στα δίχτυα, για να γίνει το 1-0.

Η Αγχίαλος στη συνέχεια έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, δικαιούταν τουλάχιστον ένα ακόμη γκολ στο πρώτο μέρος, καθώς ήταν η ομάδα που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες. Στην επανάληψη ήρθε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων στο 64’ για να ρίξει στο «καναβάτσο» τον Ρήγα. Συγκεκριμένα ο Θάνος εκτέλεσε κόρνερ και ο Λάζογλου με κεφαλιά έγραψε το 2-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Μοράβας, Τσέλιος, Λάζογλου (74’ Δράγνης), Μαγιόγλου, Γούτσιος, Δαμάσκος, Νούσιας (85’ Κουλάκογλου), Σίμος, Καραγιώργος, Θάνος, Απριγιάν (68’ Δημακόπουλος).

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Απ. Καλαϊτζίδης, Ράπτης, Αλμασίδης, Γκίνης, Ιωάννου (10 λ.τρ. Κουτσώνας), Σουγκάρης, Ρακής (46’ Γουτούλης), Ν. Καλαϊτζίδης, Καραγιάννης, Μούσιας (31’ Κουκουτσέλος), Καρακίτσιος (57’ Γάρος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις