Δύσκολο έργο κόντρα στον Ιωνικό ο Ολυμπιακός (pregame)

Δύσκολη αποστολή έχει σήμερα η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Με τον Ηλία Σολάκη να την κοουτσάρει για πρώτη φορά καλείται να μείνει «όρθια» στην «καυτή» έδρα του Ιωνικού Νίκαιας. Το παιχνίδι αρχίζει στις 3 μ.μ. και διεξάγεται στο πλαίσιο της 22ης ημέρας της Φούτμπολ Λιγκ.

Όλη την εβδομάδα ο Ηλίας Σολάκης προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του που για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα θα πρέπει να δείξουν καλύτερη εικόνα από ότι στα προηγούμενα παιχνίδια.
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, τρεις είναι οι ποδοσφαιριστές που δεν είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Ο Κουτσιανικούλης αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τη Νίκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι χάνει το σημερινό παιχνίδι. Στο ίδιο ματς τραυματίστηκε ο Μπουτζίκος, ενώ παραμένει τραυματίας και ο Ξενοδόχοφ.
Οι 18 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται από χθες στην Αθήνα είναι οι Γιδόπουλος, Μακρυωνίτης, Γραικός, Βασιλούδης, Φαζός, Βοσνακίδης, Τσιάρας, Μητρόπουλος, Σκοπελίτης, Κέρη, Ράντι, Τσίτας, Ρόκας, Ναβαλόν, Παπαϊωάννου, Κόλα, Κλεμέντε, Μπακουλάτι.

Διαιτητής ο Ψυχούλας
Την αναμέτρηση στο γήπεδο Νεάπολης Νίκαιας θα διευθύνει ο Δημήτρης Ψυχούλας της ΕΠΣ Βοιωτίας. Βοηθοί του θα είναι ο Βασίλης Παγουράς από την ίδια Ένωση και ο Ισίδωρος Αρμακόλας της ΕΠΣ Κυκλάδων και τέταρτος διαιτητής ο Λευτέρης Κατόπης της ΕΠΣ Σάμου. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Νίκος Σπυράκης της ΕΠΣ Λακωνίας. Ο κ. Ψυχούλας θα «σφυρίξει» πρώτη φορά σε παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις