Ούτε στη Νίκαια η αντίδραση, ήττα 2-0 από τον Ιωνικό

Συνέχεια στις μέτριες εμφανίσεις και στα αρνητικά αποτελέσματα έδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Μετά τη βαριά ήττα στη Ρόδο από τον Ιάλυσο και την εντός έδρας ισοπαλία με τη Νίκη, οι ερυθρόλευκοι έχασαν 2-0 στη Νίκαια και παρέμειναν στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός δέχθηκε το πρώτο τέρμα στο 16’ με σκόρερ τον Στέλιο Κρητικό και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο 32’ όταν ο Κουιρικίδης έκανε δύο τα γκολ της ομάδας του. Το δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε κακοποίηση του ποδοσφαίρου καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν δημιούργησε ούτε καν υποψία ευκαιρίας.

Η διάταξη του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Γιδόπουλος υπερασπίστηκε την εστία των ερυθρόλευκων με τους Γραικό, Φαζό, Βοσνακίδη και Βασιλούδη να αποτελούν την τετράδα της άμυνας από δεξιά προς τα αριστερά. Ρόκας και Τσιάρας στον άξονα σε ρόλο αμυντικών μέσων με τον Κόλα μπροστά τους ως επιτελικός χαφ. Ο Λόρι Κέρι κάλυψε τη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης, ο Σκοπελίτης την αριστερή και ο Θωμάς Τσίτας ως μοναδική επιθετική αιχμή.

Τελείωσαν όλα στο ημίχρονο

Στο 32’ όλα είχαν τελειώσει στον αγώνα της Νίκαιας με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν δύο τέρματα σ’ αυτό το διάστημα και τον Ολυμπιακό Βόλου να μη δείχνει ικανός να αντιδράσει. Στο 16’ ο Ιωνικός έκανε το 1-0 με τον Στέλιο Κρητικό, όταν σε φάουλ του Ματσούκα ο επιθετικός των κυανολεύκων από την καρδιά της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ. Στο 32’ ο Κουιρουκίδης διαμόρφωσε το σκορ στο 2-0, με πλασέ σε σέντρα του Πολίμου. Ένα λεπτό πριν ο Βασιλούδης δεν μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσια όταν πλάσαρε στην έξοδο τον Κουρεπίνη, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Μόνο αλλαγές στο δεύτερο μέρος

Σαν να μην έγινε το δεύτερο ημίχρονο στη Νίκαια, με τον Ιωνικό να αρκείται στο 2-0 του πρώτου μέρους και τον Ολυμπιακό Βόλου να μην μπορεί να αντιδράσει ώστε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Έτσι, το μόνο αξιοσημείωτο στην επανάληψη ήταν αλλαγές των δύο προπονητών, σ’ ένα 45λεπτο που αποτέλεσε αγγαρεία για τους ποδοσφαιριστές.

Οι συνθέσεις

Ιωνικός (Απ. Χαραλαμπίδης): Κουρεπίνης, Πολίμος (59’Κορνέζος), Κολλαράς, Τσιριγώτης, Ιωάννου, Γκοτσούλιας, Κρητικός Ν., Κουιρουκίδης,, Ματσούκας (61’ Στεργίδης), Βουκμίροβιτς (46’ Πογοσιάν), Κρητικός Στ.

Ολυμπιακός Βόλου (Ηλ. Σολάκης): Γιδόπουλος, Βασιλούδης (79’ Κλεμέντε), Βοσνακίδης (46’ Μητρόπουλος), Γραικός, Κέρι, Κόλα, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσιάρας (71’ λ.τρ. Παπαϊωάννου), Τσίτας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις