Δώνης: «Να κερδίσουμε άλλη μια θέση»

Στόχος του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ θα είναι να διεκδικήσει μέχρι τέλους την 3η θέση, αυτό τόνισε ο προπονητής των “πρασίνων”, Γιώργος Δώνης, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Βόλου.

Αρχικά, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Θα κάνω έναν μικρό απολογισμό της κανονικής περιόδου. Έχουμε 44 βαθμούς, βελτιώσαμε τα στατιστικά μας. Καλύτερη άμυνα επίθεση.

Αν σκεφτούμε ότι στις πρώτες αγωνιστικές είχαμε τις ήττες (ΟΦΗ, Άρη, Ξάνθη, ΑΕΛ), μετά ηττηθήκαμε μόνο από Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Νομίζω ότι οι ομάδες που δουλεύουν σκληρά δικαιώνονται.

Παρά την εικόνα στο ξεκίνημα είχα πίστη στην ομάδα επειδή είχα δει την προετοιμασία. Φτάνοντας σήμερα στη λήξη της περιόδου αν μου έλεγε κάποιος για την εξέλιξη ορισμένων ποδοσφαιριστών πριν από 20 μήνες, δεν το πίστευα. Ακόμα και οι Μακέντα, Ινσούα, Σένκεφελντ έχουν εξελιχθεί αρκετά.

Και αυτό αφορά και όλο το σταφ με τη δουλειά που γίνεται στο προπονητικό κέντρο. Είναι θετικό ότι καταφέραμε να κερδίζουμε εύκολα αυτά τα παιχνίδια. Γιατί στα ντέρμπι πηγαίναμε καλά.

Τη διαφορά στη βαθμολογία θα μας την έκαναν αυτά τα θεωρητικά εύκολα ματς. Αυτό πρέπει να το διατηρήσουμε και για τη νέα χρονιά. Στόχος μας είναι στα πλέι οφ να κερδίσουμε άλλη μια θέση στη βαθμολογία.

Στα πρώτα 20 λεπτά με εκνεύρισαν πολύ οι παίκτες μας. Δεν γίνεται να μην έχουμε κάνει τρία-τέσσερα γκολ. Ήμασταν αρκετά χαλαροί και δεν είμαι ευχαριστημένος από τη συγκέντρωση των παικτών. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια κάναμε αρκετές αλλαγές και τα παιδιά που έκαναν το ντεμπούτο πήγαν πολύ καλά».

Αναφερόμενος στον σχεδιασμό της νέας σεζόν απάντησε: «Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για τη νέα σεζόν. Έχουμε παίκτες δανεικούς και είναι αρκετά νωρίς για να μπορέσω να σας πω κάτι παραπάνω».

Τέλος για την αλλαγή του Αχιλλέα Πούγγουρα είπε: «Αισθάνθηκε ένα σφίξιμο και θέλαμε να τον προφυλάξουμε, γιατί όλη την εβδομάδα ταλαιπωρήθηκε με τα δόντια του και είχε και πυρετό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις