Παράπονα Παπαδόπουλου προς τους παίκτες

Μέχρι το χρονικό σημείο της ισοφάρισης του Αχαρναϊκού, στο 85′, στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας, ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικά στημένος μέσα στο γήπεδο, οι παίκτες εφάρμοσαν πιστά τις εντολές και το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας, όμως μετά την ισοφάριση η ομάδα δεν έδειξε τη συνοχή που έπρεπε και λίγο έλειψε να χάσει…

…το παιχνίδι, όπως προαναφέραμε.
Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του ο Σούλης Παπαδόπουλος εξήρε την προσπάθειά τους μέχρι το 85′, όμως έκανε πολλά παράπονα για τον τρόπο που αγωνίστηκαν στο τελευταίο πεντάλεπτο, συν τα λεπτά των καθυστερήσεων. Δεν επιτρέπεται για μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους να χάνει τη συνοχή της και να μην φροντίσει να πάρει έστω τον ένα βαθμό, τη στιγμή που βλέπει ότι η νίκη χάνεται.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν ιδιαίτερα καυστικός στα σχόλιά του, όσον αφορά τον τρόπο αντίδρασης της ομάδας μετά το 1-1 και ζήτησε από τους παίκτες να μην επαναληφθεί η ίδια εικόνα.
Αξίζει να αναφέρουμε, πως το γκολ του Ολυμπιακού προήλθε από μία φάση που δούλεψαν οι παίκτες στις λίγες μέρες που βρίσκεται ο Σούλης Παπαδόπουλος στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων». Η ταχύτητα του Νικολιά και η άριστη τεχνική κατάρτιση του Ντεπέτρις έφεραν το γκολ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις