“Έχει χορτάσει ρεπό και ξεκούραση στο Κολονάκι…”

Απίθανες ατάκες στην καθιερωμένη βαθμολογία του sportstono.gr για τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της Καλαμάτας μετά την ήττα από τον Ασπρόπυργο. “Μαϊμού Βραζιλιάνος ο Τιάγκο”, “έχει χορτάσει ρεπό και ξεκούραση στο Κολονάκι” για τον Αναστόπουλο…

Να δούμε τώρα και την καθιερωμένη μας βαθμολογία των παικτών και του προπονητή της Μαύρης Θύελλας – υλικό πλέον ομάδας Δ’ Εθνικής, από τον Γενάρη και μετά έχει  η Καλαμάτα… –  και χθες στον Ασπρόπυργο (έχασε πάλι θυμίζουμε, με  σκορ 1-0), κόντρα στην ομάδα του εξαιρετικού ξανά Γιώργου Βαζάκα.

Στεφανάκος: Πολύ καλός χθες, λίγο καθυστερημένα αντέδρασε πάλι στο γκολ, σε άλλες περιπτώσεις κράτησε το… 1-0. Η ήττα  ήταν όμως και χθες ήττα. Βαθμολογία: 8.

Τόλι: Σταθερός, καλός ξανά, κρατά θέση, μπορεί και βγαίνει  μπροστά, χωρίς βέβαια να εντυπωσιάζει. Βαθμολογία 7.

Κωνσταντινόπουλος: Θετικός και αυτός ξανά κυρίως στα μετόπισθεν, μπορεί όμως και καλύτερα.  Βαθμολογία 6.

Τριποτσέρης: Καλός πίσω , στο γκολ όμως μαζί με τον Γκιοατά έχασαν τον σκόρερ Ζγκούρι. Ήταν ωραία πάντως η σέντρα και  εκεί ο επιθετικός έχει πάντα το πλεονέκτημα. Βαθμός 6.

Γιοατά: Μέτριος χθες. Παλεύει όμως και βγαίνει ενίοτε και μπροστά, όπως στη φάση με το δεύτερο δοκάρι χθες της Καλαμάτας. Βαθμολογία 6.

Νάσερ: Κακός, πολύ μέτριος χθες ο Αιγύπτιος. Πουλέν του Σιούλα και αυτός. Σε καμία περίπτωση δεν έκανε για… αντι-Ζαχαρόπουλος. Βαθμολογία: 5.

Χριστοφιλέας: Πάλεψε, προσπάθησε, αλλά δεν φάνηκε χθες σχεδόν καθόλου. Δεν έκανε και λάθη πάντως ανασταλτικά με την μπάλα στα πόδια. Βαθμολογία 6.

Μπουσμπίμπα: Πολύ ξανά λάδι, αλλά τηγανίτα (πάλι) τίποτα.  “Γατάκι” όπως λέμε. Πουλέν του Σιούλα, από την… 4η εθνική και αυτός της Ολλανδίας. Βαθμολογία 6.

Νατσιόπουλος: Μέτριος έως κακός χθες. Δεν φάνηκε πουθενά στον Ασπρόπυργο, ούτε καν στις εκτελέσεις στα στημένα. Βαθμολογία 5.

Οσμάνατζιτς: Ούτε χθες φάνηκε πολύ. Έτρεξε προσπάθησε όμως δεν μπορούσε να κάνει το κάτι παραπάνω και με ποιους συμπαίκτες θα μου πείτε να τον βοηθήσουν λίγο. Βαθμολογία: 6.

Ηλιόπουλος: Δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός, Θέλει πολύ, τα δίνει όλα το ψάχνει όμως δεν του βγαίνει. Προερχόταν όμως και από τραυματισμό, όπως άλλωστε και ο Μπουσμπίμπα. Βαθμολογία 6.

 

H βαθμολογία παικτών Καλαμάτας – Αναστόπουλου σε Ασπρόπυργο… (pics)

Δεν μπορεί ο αγωνιστής – κυρ Τάσο – ο Νάσερ…

Αλλαγές:

Τιάγκο: Μπήκε στο 67′ στη θέση του Νάσερ. Τραγικός απλά. Απαράδεκτος, βραζιλιάνος “μαϊμού” αυτός. Βαθμολογία: 3.

Αλεξόπουλος: Μπήκε στο 79′ στη θέση του Ηλιόπουλου. Λίγο έπαιξε δεν μπορεί  επί της ουσίας να κριθεί. Φθίνει συνεχώς αγωνιστικά. Τον “έκαψαν”  τον παίκτη για φέτος. Βαθμολογία: 6

Τριανταφυλλάκης: Στον 85′ έπαιξε στη θέση του Κωνσταντινόπουλου. Είχε πάθος, φάνηκε αμέσως αυτό και διάθεση μεγάλη, όμως δεν μπορεί, δεν πρόλαβε να κριθεί για τόσα λίγα λεπτά συμμετοχής.

 

H βαθμολογία παικτών Καλαμάτας – Αναστόπουλου σε Ασπρόπυργο… (pics)

Δεν τον σώζουν πια τα κομποσκοίνια του, τον Νίκο Αναστόπουλο…

Προπονητής:

Αναστόπουλος: Δεν μπορεί ο “Αλανατόρε” να δώσει το κάτι παραπάνω στη Μαύρη Θύελλα. Δεν πολυασχολείται  με την ομάδα, την κατηγορία, τους αντιπάλους, δεν κάνει προπονήσεις, δεν δείχνει βίντεο  με τους αντιπάλους, δεν μπαίνει καν στα αποδυτήρια, έχει χορτάσει ρεπό και ξεκούραση στο Κολωνάκι. Τον έδεσε χειροπόδαρα ο παμπόνηρος Βαζάκας στο δεύτερο  μέρος, ακόμη και αν για 16 λεπτά αγωνίστηκε επί της ουσίας με 10 παίκτες ο Ασπρόπυργος…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις