Μόνο Λαμία βλέπουν στον Ολυμπιακό Β.

Το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό ανήκει στο παρελθόν και μπροστά υπάρχει ένα πολύ δύσκολο ματς, αυτό με τη Λαμία στο Βόλο, το προσεχές Σάββατο (24/10), με τον Σούλη Παπαδόπουλο να αντιμετωπίζει την πρώην του ομάδα. Αποκλειστικός στόχος η κατάκτηση των τριών βαθμών, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν…

…το «δύο στα δύο» εντός έδρας στο πρωτάθλημα, φτάνοντας του επτά βαθμούς, έτσι ώστε να πάνε με άλλον «αέρα» στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής με τη Λάρισα στο AEL FC Arena.
Τα προβλήματα, ωστόσο, δεν λείπουν από το βολιώτικο συγκρότημα, καθώς θα απουσιάσουν και πάλι οι Ντιέγκο Λεόν, Δημήτρης Διαμαντόπουλος και Σπύρος Γκουγκούδης. Κι αν στην περίπτωση της απουσίας του Γκουγκούδη υπάρχουν λύσεις στην ομάδα, όσον αφορά το ποιος θα καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ (με τον Αχαρναϊκό αγωνίστηκε με επιτυχία ο Ντάσιος), μεσοεπιθετικά υπάρχει πρόβλημα.
Τουλάχιστον, ο Έρικ Γουόρντεν φαίνεται να ξεπερνά το πρόβλημα στο γόνατο και θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, καθώς ο Γκανέζος επιθετικός γυμνάστηκε χθες κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Διαμαντόπουλος θα είναι έτοιμος σε δέκα περίπου μέρες, με τον 27χρονο επιθετικό να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τη Λάρισα. Ο Γκουγκούδης υπολογίζεται να επιστρέψει στην ομάδα σε 15 περίπου μέρες (ταλαιπωρείται από θλάση), ενώ αρκετά καλά πηγαίνει η αποθεραπεία του Λεόν, όμως στον Ολυμπιακό δεν θα βιαστούν να παίξει ο Ισπανός μέσος, αν πρώτα δεν είναι έτοιμος 100%.
Κάποιες αλλαγές είναι πιθανόν να δούμε στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία, όχι όμως πολλές και ανάλογα με την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα. Χθες οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν στο ΕΑΚ, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να ρίχνει μεγάλη βαρύτητα στην τακτική, τόσο την επιθετική, όσο και την αμυντική.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις