Επιστροφή Κουτσιανικούλη στον Ολυμπιακό Β.

Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ και ο Ολυμπιακός Βόλου μετά τη συγκομιδή του ενός βαθμού στα τρία τελευταία παιχνίδια υποχώρησε από την 3η στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League. Η υπόθεση άνοδος έχει τελειώσει για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι στα εναπομείναντα παιχνίδια θα επιδιώξουν να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, εκμεταλλευόμενοι τον παράγοντα έδρα. Από τα τέσσερα παιχνίδια του προγράμματος μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, τα τρία είναι εντός με Διαγόρα, Αιγάλεω και Καβάλα, ενώ ενδιάμεσα οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Τρίγλια στη Χαλκιδική.

Ο Ηλίας Σολάκης έκανε λόγο για ανασύνταξη δυνάμεων στην ομάδα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τον Διαγόρα, από τις πιο επικίνδυνες ομάδες εκτός έδρας, η οποία με 35 βαθμούς βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, όχι όμως και σ’ αυτές του τραυματία Νίκου Μπουτζίκου. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γκενάτι Ξενοδόχοφ, που προέρχεται από τραυματισμό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις