Γιαννουρής “Συγχαρητήρια στη Νίκη για τη διοργάνωση”

Τις εμπειρίες του και τις τεχνικές του, μοιράστηκε ο ειδικός και παγκοσμίως καταξιωμένος αθλητής, προπονητής κ. Γιάννης Γιαννουρής, προσκεκλημένος στο το 1st HELLENIC INTERNATIONAL WATER POLO CAMP που διοργάνωσε το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου 28/2 – 1/3 στο κολυμβητήριο της Ν.Ιωνίας.

Ο κ. Γιαννουργής έμεινε ικανοποιημένος από το επίπεδο των παιδιών και των συμμετεχόντων και προέτρεψε τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Ακολουθεί συνέντευξη του κ. Γιαννουρή

Ποια ήταν η εμπειρία από την συμμετοχή σας στο στο camp υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου; Είστε ικανοποιημένος από το επίπεδο;

Πολύ καλή. Τα παιδιά είχαν όρεξη και έδειξαν πως αφομοίωσαν μια σειρά από εδικές τεχνικές κι ασκήσεις στις οποίες εξασκηθήκαν. Συγχαρητήρια και για τη πρωτοβουλία της Νίκης Βόλου την οποία ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε με την πρόσκληση να συμμετέχω και να μοιραστώ τις ωραίες στιγμές με τα παιδιά του Βόλου κ Λάρισας

Πως κρίνετε την πορεία του αθλήματος της υδατοσφαίρισης διαχρονικά στην Ελλάδα; “Κερδίζει” ή “χάνει” έδαφος;

Το Ελληνικό πόλο έχει καταξιωθεί ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος Βλέπω αισιόδοξα το μέλλον.

Προβλήματα υπήρχαν κ θα υπάρχουν πάντα. Δεν θεωρώ όμως πως μπορούν να ανακόψουν την πορεία του αθλήματος.

Ποια θα ήταν η συμβουλή σας σε όσους θέλουν ή σκέφτονται να ασχοληθούν με την υδατοσφαίριση;

Για τα παιδιά θα έλεγα καταρχήν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να διαλέξουν όποιο άθλημα τους αρέσει.

Καλό είναι να δοκιμάσουν τα αθλήματα της πισίνας και βέβαια και το πόλο. Πάντα βέβαια συνδυάζοντας το σχολείο με τον αθλητισμό κάνοντας σωστή διαχείριση του ελεύθερου χρόνου τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις